Λάκοβιτς: «Είμαστε ευχαριστημένοι από τη νίκη, αλλά ξέρουμε ότι έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας»

Λάκοβιτς: «Είμαστε ευχαριστημένοι από τη νίκη, αλλά ξέρουμε ότι έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας»

Ο Γιάκα Λάκοβιτς μίλησε για τη νίκη της Γκραν Κανάρια επί του Άρη.

Η Γκραν Κανάρια έφυγε με μια μεγάλη νίκη από την έδρα του Άρη στην πρεμιέρα του EuroCup, με τους Θεσσαλονικείς να κοιτούν στα μάτια τους Ισπανούς για τρεις περιόδους.

Ο Γιάκα Λάκοβιτς μίλησε για το παιχνίδι, τονίζοντας πως είναι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και ότι υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα, ενώ στάθηκε και στο μαρκάρισμα του Μάρκους Καρ.

Οι δηλώσεις του Γιάκα Λάκοβιτς:

Για το ματς: «Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Αρη που μας φιλοξένησαν στη Θεσσαλονίκη. Κάναμε πολύ κακή αρχή στο πρώτο δεκάλεπτο με 28 πόντους παθητικό. Στο υπόλοιπο παιχνίδι δεχθήκαμε 38 πόντους, το ‘κλειδί’ ήταν η άμυνα. Θέλαμε να κοντράρουμε την επιθετικότητα του Άρη σε άμυνα και επίθεση και το πετύχαμε.

Βάλαμε τα ανοιχτά σουτ, είμαστε ευχαριστημένοι από τη νίκη, αλλά ξέρουμε ότι έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Μιλήσαμε για την ατμόσφαιρα και την πίεση που δημιουργούν οι φίλοι του Άρη. Το έχω ζήσει προσωπικά ως παίκτης.

Ξέραμε πως περίμενε ο Άρης αυτό το ματς μετά από 7 χρόνια απουσίας από ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Προετοιμάσαμε τους παίκτες για αυτό, γνωρίζαμε και για τα χαρτάκια που πετάνε και μπήκαμε να παίξουμε το ματς».

Για την άμυνα στον Μάρκους Καρ: «Ηταν πολύ καλή, τον βγάλαμε εκτός ρυθμού, πλήρωσε το τίμημα ότι είναι άπειρος και στο τέλος νομίζω κάναμε καλή δουλειά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ