Στη Γαλλία για το ματς κόντρα στην Μπουρζ ο Άρης

Στη Γαλλία για το ματς κόντρα στην Μπουρζ ο Άρης

Ο Άρης «πέταξε» για τη Γαλλία, όπου θα τεθεί αντιμέτωπος με την Μπουρζ για το EuroCup.

Με ελάχιστο χρόνο ξεκούρασης «πέταξε» τα ξημερώματα από τη Θεσσαλονίκη -με ενδιάμεσο σταθμό τη Γενεύη- για τη Γαλλία, για την αυριανή αναμέτρηση, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του EuroCup, με αντίπαλο την Μπουρζ, ο Αρης (20:30).

Μάχη με την οποία οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να συνεχίσουν το σερί θετικών αποτελεσμάτων που μετρούν, εκτός έδρας, σε ευρωπαϊκό επίπεδο, καθώς κέρδισαν τη Σλασκ Βρότσλαβ και την Μπουντούτσνοστ, για την 4η και 6η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Εκτός πλάνων για το ματς είναι οι τραυματίες, το τελευταίο διάστημα, Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς, Διαμαντής Σλαφτσάκης, με τον Γιάννη Καστρίτη να έχει να υπολογίζει, επιπλέον, την καταπόνηση των παικτών του από το παιχνίδι πρωταθλήματος απέναντι στον Παναθηναϊκό (12/11) και το ταξίδι που έκανε η ομάδα για να φτάσει στη βάση της γαλλικής ομάδας.

Στην αποστολή του Αρη για τον αυριανό αγώνα συμπεριλήφθηκαν οι καλαθοσφαιριστές: Ίσμαελ Σανόγκο, Βασίλης Τολιόπουλος, Μάρκους Καρ, Δημήτρης Κατσίβελης, Γιώργος Φίλλιος, Λευτέρης Μποχωρίδης, Νίκος Περσίδης, Σίλβιο Ντε Σόουζα, Ρόνι Χάρελ, Ανδρέας Καλόγηρος, Κρις Μπάνκστον, Ρομπέρτο Γκάλινατ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ