«Όχι» της ΑΕΚ στο Eurocup

«Όχι» της ΑΕΚ στο Eurocup

Κάνοντας πράξη την απόφαση που είχε πάρει σε προηγούμενη γενική συνέλευσή της, η Ευρωλίγκα απέστειλε πρόσκληση στην ΑΕΚ να πάρει μέρος στο Eurocup της επόμενης αγωνιστικής περιόδου ως κάτοχος του Basketball Champions League. Παρ’ όλα αυτά η ΑΕΚ απάντησε αρνητικά. Θα συνεχίσει να αγωνίζεται και του χρόνου και τα επόμενα χρόνια, όπως φαίνεται, στο BCL. […]

Κάνοντας πράξη την απόφαση που είχε πάρει σε προηγούμενη γενική συνέλευσή της, η Ευρωλίγκα απέστειλε πρόσκληση στην ΑΕΚ να πάρει μέρος στο Eurocup της επόμενης αγωνιστικής περιόδου ως κάτοχος του Basketball Champions League. Παρ’ όλα αυτά η ΑΕΚ απάντησε αρνητικά. Θα συνεχίσει να αγωνίζεται και του χρόνου και τα επόμενα χρόνια, όπως φαίνεται, στο BCL.

Άλλωστε αυτό αποτελεί μια πάγια θέση του Μάκη Αγγελόπουλου εδώ και καιρό. Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ έχει απορρίψει το μοντέλο της Ευρωλίγκας, καθώς θεωρεί ότι δημιουργεί συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Και το έχει τονίσει κατ’ επανάληψη στις συνεντεύξεις που έχει δώσει το τελευταίο διάστημα.

Από την άλλη έχει δηλώσει τη στήριξή του στο εγχείρημα του Basketball Champions League, μάλιστα από το ξεκίνημα της σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε αποτελεί μέλος του συμβουλίου ιδιοκτητών, που έχει συστήσει η διοργάνωση. Και στη συνέντευξη Τύπου πριν από το φάιναλ φορ του ΟΑΚΑ είχε δηλώσει ξεκάθαρα πως το μέλλον της ΑΕΚ βρίσκεται στο BCL.

Επομένως η απόρριψη της πρόσκλησης του Ευρωλίγκας ήταν αναμενόμενη και μάλλον τυπική διαδικασία…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ