Καστρίτης: «Μετά από κάθε ατυχές αποτέλεσμα θέλουμε να βγάλουμε αντίδραση, όλα τα παιχνίδια για μας είναι δύσκολά»

Καστρίτης: «Μετά από κάθε ατυχές αποτέλεσμα θέλουμε να βγάλουμε αντίδραση, όλα τα παιχνίδια για μας είναι δύσκολά»

Ο Γιάννης Καστρίτης μίλησε για την αναμέτρηση του Άρη κόντρα στην Ουλμ.

Ο Άρης είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τον Ουλμ στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του EuroCup, με τον Γιάννη Καστρίτη να μιλά για την αναμέτρηση.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να βγάλει αντίδραση μετά τις σερί ήττες, ενώ χαρακτήρισε τους Γερμανούς «πολύ ποιοτικούς».

Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιάννης Καστρίτης:

«Εχουμε αύριο ένα δύσκολο ματς, το οποίο περιμένουμε με ενδιαφέρον. Αντιμετωπίζουμε μια ποιοτική, αθλητική ομάδα, πρωταθλήτρια στη χώρα της και, αυτήν τη στιγμή, πρώτη στη βαθμολογία του γερμανικού πρωταθλήματος. Παίρνουν πόντους στον αιφνιδιασμό, έχουν καλή χημεία. Θέλουμε να έχουμε τον έλεγχο μέσα από την άμυνα, χρειάζεται να είμαστε έξυπνοι, να ‘διαβάζουμε’ σωστά τις επιλογές μας στην επίθεση και να πάρουμε έτσι τη νίκη.

Σε κάθε ματς έχουμε να διαχειριστούμε ένα πρόβλημα τραυματισμού. Οσοι θα κληθούν να καλύψουν αύριο την απουσία του Σανόγκο, θα το κάνουν στο 100%. Ο Μπλουμπεργκς έκανε προπόνηση χθες. Δεν είναι έτοιμος. Υπό κανονικές συνθήκες και αν δεν έλειπε ο Σανόγκο, δε θα έπρεπε να είναι στην αποστολή. Θα είναι μαζί μας, αλλά δεν είναι κανονικά σε επίπεδο συνεισφοράς.

Μετά από κάθε ατυχές αποτέλεσμα θέλουμε να βγάλουμε αντίδραση, όλα τα παιχνίδια για μας είναι δύσκολά. Ξέρουμε ποιοι είμαστε, ξέρουμε τι κάναμε λάθος στα παιχνίδια που χάσαμε τελευταία. Πιστεύω ότι αύριο θα είμαστε πιο έξυπνοι για να ανταγωνιστούμε τους πρωταθλητές και πρωτοπόρους, αυτήν τη στιγμή, στη βαθμολογία, Γερμανίας.

Είναι λογικό να έχεις σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή σου, με τη συχνότητα που δίνουμε τους αγώνες μας. Υπάρχει μια κοινή νόρμα στα 3 τελευταία ματς που χάσαμε. Επιστρέψαμε σε αυτά, καλύπτοντας τη διαφορά με την οποία χάναμε στο σκορ- κυρίως στα ματς με την Μπουργκ και τον ΠΑΟΚ- αλλά δεν τα καταφέραμε. Δε χρειάζεται να υπεραναλύουμε τα πράγματα. Χρειάζεται να είμαστε ο εαυτός μας και όλα θα πάνε καλά.

Δε θέλω να βρίσκω δικαιολογίες, κανένας δεν είναι ρομπότ. Όταν έχεις να διαχειριστείς παιχνίδια υψηλού επιπέδου, πολλές φορές νιώθεις ότι είσαι έτοιμος, αλλά οργανικά δεν είσαι. Οσο πιο πολύ το συναντάμε, τόσο πιο έτοιμοι θα είμαστε. Αύριο πιστεύω πως θα είμαστε ακριβώς έτσι όπως πρέπει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ