Άρης: Μίνι προετοιμασία ενόψει Γκραν Κανάρια

Άρης: Μίνι προετοιμασία ενόψει Γκραν Κανάρια

Ο Άρης βρίσκεται από τη Δευτέρα στην Ισπανία και πραγματοποιεί μια μίνι προετοιμασία ενόψει του αγώνα με την Γκραν Κανάρια,

Την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης με την Γκραν Κανάρια την Τετάρτη (6/12, 22:00) συνεχίζει ο Άρης, ο οποίος βρίσκεται στην Ισπανία από τη Δευτέρα όπου προπονήθηκε σήμερα, ενώ θα ακολουθήσει κι άλλη μία ανήμερα του αγώνα.

Ο Γιάννης Καστρίτης θα έχει κανονικά στη διάθεσή του τους Βασίλη Τολιόπουλο και Ρομπέρτο Γκάλινατ οι οποίοι επέστρεψαν στην δράση στο ματς με το Μαρούσι.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης:

«Η αποστολή του ΑΡΗ Midea βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας 04/12 στο Λας Πάλμας, όπου αύριο Τετάρτη (06/12, 22:00, NovaSports Prime) θα αντιμετωπίσει την αήττητη Γκραν Κανάρια, στην «ανατολή» του δεύτερου γύρου του BKT EuroCup.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα κάνουν μία μίνι προετοιμασία για τον αγώνα με τους αήττητους στην Ευρώπη Ισπανούς, αρχής γενομένης από σήμερα (05/12), με μία απογευματινή προπόνηση στην Gran Canaria Arena, ενώ θα προπονηθούν και αύριο στις 12:00.

Την αποστολή του ΑΡΗ Midea απαρτίζουν οι: Σλαφτσάκης, Τολιόπουλος, Καρ, Κατσίβελης, Μπλούμπεργκς, Φίλλιος, Περσίδης, Ντε Σόουζα, Χάρελ, Καλόγηρος, Μπάνκστον, Γκάλινατ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ