Προμετέι – Άρης 95-67: Δεν… εμφανίστηκε ποτέ και αποκλείστηκε από τους Ουκρανούς

Προμετέι – Άρης 95-67: Δεν… εμφανίστηκε ποτέ και αποκλείστηκε από τους Ουκρανούς

Ο Άρης ουσιαστικά δεν... εμφανίστηκε ποτέ κόντρα στην Προμετέι, ηττήθηκε με σκορ 95-67 και έμεινε εκτός συνέχειας του EuroCup.

Τέλος στο Ευρωπαϊκό ταξίδι του Άρη έβαλε η Προμετέι, η οποία επιβλήθηκε με σκορ 95-67 των Θεσσαλονικιών στο πλαίσιο του πλέι ιν του EuroCup και πήρε εκείνη την πρόκριση για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη ουσιαστικά δεν… εμφανίστηκε ποτέ στο παιχνίδι. Έμεινε από νωρίς πίσω στο σκορ με διψήφιες διαφορές και δεν κατάφερε ποτέ να γίνει απειλητικός και να διεκδικήσει τη νίκη, αδικώντας ουσιαστικά τον εαυτό του και την προσπάθεια που είχε κάνει στους ομίλους.

Τρεις παίκτες των Ουκρανών, Κέιλεμπ Αγκάντα, Τζίαν Κλαβέλ και Ιβάν Τκατσένκο, ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 16 πόντους, ενώ 15 είχε ο Ρόναλντ Μαρτς. Από την άλλη πλευρά, για την ελληνική ομάδα, στους 20 πόντους σταμάτησε ο Ρόνι Χαρέλ και στους 13 ο Βασίλης Τολιόπουλος.

Στο πρώτο μέρος η Προμετέι πήρε από νωρίς τα ηνία του ματς και δεν επέστρεψε στον Άρη να επιβάλει τον ρυθμό του. Οι Ουκρανοί έχοντας ως κορυφαίο σε εκείνο τον σημείο τον Κλαβέλ άρχισαν να χτίζουν μια καλή διαφορά που στη συνέχεια ξεπέρασε και τους είκοσι πόντους. Έτσι το ημίχρονο έκλεισε στους 19 με το 51-32.

Ο Γιάννης Καστρίτης θα περίμενε η ομάδα του να βγάλει αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο, όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Αντίθετα η διαφορά ανέβαινε με αργό αλλά σταθερό ρυθμό, με την Προμετέι να καθαρίζει ουσιαστικά την υπόθεση πρόκριση και τη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 28-17, 51-32, 74-48, 95-67

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα*

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ