Στο Eurocup η Μονακό

Στο Eurocup η Μονακό

Η διοργανώτρια αρχή του EuroCup ανακοίνωσε τις ομάδες που θα λάβουν μέρος στο θεσμό τη σεζόν 2018-19 και ανάμεσά τους συγκαταλέγεται και η φιναλίστ του BCL, Μονακό

Τις 23 από τις 24 ομάδες ομάδες που θα συμμετέχουν στη διοργάνωση της επόμενης σεζόν ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή του Eurocup και το όνομα που ξεχωρίζει είναι αυτό της περσινής φιναλίστ του Basketball Champions Leauge, Μονακό η οποία αλλάζει διοργάνωση. Όπως ανακοινώθηκε επίσης υπήρχαν ακόμη 19 ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή αλλά έμειναν εκτός διοργάνωσης.

Ανάμεσά στις ομάδες που θα λάβουν μέρος δεν υπάρχει καμία ελληνική. Βέβαια δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να υπάρξει προσέγγιση κάποιας ομάδας από τη χώρα μας ώστε να βρεθέι και η 24η ομάδα που θα συμπληρώσει το παζλ.

Επίσης ανακοινώθηκε πως θα παραμείνει ίδιος ο τρόπος διεξαγωγής της διοργάνωσης με τις 24 ομάδες να χωρίζονται σε 4 ομίλους,  τις 4 πρώτες να προκρίνονται στο Top 16, όπου θα σχηματιστούν 4 ακόμα όμιλοι, από τους οποίους θα προκριθούν οι 2 πρώτοι. Εν συνεχεία, ο νικητής σε προημιτελικά, ημιτελικά και τελικό θα κριθεί στις 2 νίκες.

Αναλυτικά οι 23 ομάδες:

Ισπανία: Βαλένθια, Ανδόρρα, Μάλαγα
Γαλλία: Μονακό, Λιμόζ, Βιλερμπάν
Γερμανία: Μπάμπεργκ, Ουλμ και ο χαμένος των τελικών (Μπάγερν Μονάχου-Άλμπα)
Ιταλία: Τρέντο, Μπρέσια, Τορίνο
Ρωσία: Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, Ούνιξ Καζάν, Λοκομοτίβ Κουμπάν
Τουρκία: Τόφας Μπούρσα, Γαλατασαράι
Σερβία: Ερυθρός Αστέρας, Παρτιζάν
Λιθουανία: Λιέτουβος Ρίτας
Πολωνία: Γκντίνια
Κροατία: Τσεντεβίτα
Μαυροβούνιο: Μόρναρ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ