Η Μονακό διαψεύδει για Eurocup!

Η Μονακό διαψεύδει για Eurocup!

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση από την Ευρωλίγκα των 23 από τις 24 ομάδες που θα πάρουν μέρος στο Eurocup της νέας αγωνιστικής περιόδου, ήρθε η διάψευση. Με ανάρτηση στον λογαριασμό της στο twitter η Μονακό κάνει γνωστό πως δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα παίξει στο Eurocup ή στο Basketball Champions League, όπου αγωνιζόταν […]

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση από την Ευρωλίγκα των 23 από τις 24 ομάδες που θα πάρουν μέρος στο Eurocup της νέας αγωνιστικής περιόδου, ήρθε η διάψευση. Με ανάρτηση στον λογαριασμό της στο twitter η Μονακό κάνει γνωστό πως δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα παίξει στο Eurocup ή στο Basketball Champions League, όπου αγωνιζόταν μέχρι και φέτος, έχοντας μάλιστα παίξει δύο φορές στο φάιναλ φορ!

«Η Μονακό δεν θα αποφασίσει σε ποια ευρωπαϊκή διοργάνωση θα παίξει πριν ολοκληρωθούν οι τελικοί των πλέι οφ της γαλλικής λίγκας. Ο σύλλογος έχει υπογράψει το έγγραφο προεγγραφής στο Eurocup, αλλά συνεχίζει τις συζητήσεις του και με το Basketball Champions League», αναφέρει η ανάρτηση.

Και προκαλεί απορίες όσον αφορά τη βιασύνη της Ευρωλίγκας να προβεί σε ανακοινώσεις χωρίς να έχει προχωρήσει σε οριστικές συμφωνίες με τις ομάδες. Σε κάθε περίπτωση, η Μονακό διεκδικεί αυτή τη στιγμή τον τίτλο στη Γαλλία και προηγείται με 1-0 της Λε Μαν στη σειρά των τελικών, οι οποίοι δεν πρόκειται να τελειώσουν νωρίτερα από τη Δευτέρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ