Κλείνει στην Κουμπάν ο Τζαζουάν Τζόνσον

Κλείνει στην Κουμπάν ο Τζαζουάν Τζόνσον

Έναν παίκτη που αποτέλεσε βασικό εργαλείο στα χέρια του Ντέιβιντ Μπλατ αυτή τη σεζόν στην Νταρουσάφακα και συνέβαλε καθοριστικά στην κατάκτηση του Eurocup φαίνεται πως θα αποκτήσει η Λοκομοτίβ Κουμπάν. Ο λόγος για τον Τζαζουάν Τζόνσον, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του Ισραηλινού δημοσιογράφου Ντέιβιντ Πικ, βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τη ρωσική ομάδα. […]

Έναν παίκτη που αποτέλεσε βασικό εργαλείο στα χέρια του Ντέιβιντ Μπλατ αυτή τη σεζόν στην Νταρουσάφακα και συνέβαλε καθοριστικά στην κατάκτηση του Eurocup φαίνεται πως θα αποκτήσει η Λοκομοτίβ Κουμπάν. Ο λόγος για τον Τζαζουάν Τζόνσον, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του Ισραηλινού δημοσιογράφου Ντέιβιντ Πικ, βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τη ρωσική ομάδα.

Ο Τζόνσον έχει θητεία και στο ΝΒΑ, ενώ στην Ευρώπη έχει αγωνιστεί σε διάφορες ομάδες, όπως η Πιστόια, η Μπεσίκτας και η Κράσνιε Οκτιάμπρ, με την οποία αντιμετώπισε την ΑΕΚ στο Eurocup πριν από τρία χρόνια. Πέρυσι αγωνίστηκε στην Καντού, ενώ φέτος στην Νταρουσάφακα είχε πολύ καλή παρουσία με 13,9 πόντους και 6,3 ριμπάουντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ