Ο Ερυθρός Αστέρας θέλει Θίοντορ

Ο Ερυθρός Αστέρας θέλει Θίοντορ

Ο Αμερικανός με το σκοπιανό διαβατήριο μπήκε στο ραντάρ του Ερυθρού Αστέρα λόγω Άντιτς, ωστόσο υπάρχει ένα πρόβλημα που πρέπει να λυθεί.

Ο Ερυθρός Αστέρας πήρε τον Στράτο Περπέρογλου και τον Μουχάμαντ Φαγέ, αλλά δεν σταματάει εκεί. Ο Μίλαν Τόμιτς χρειάζεται έναν καλό πόιντ γκαρντ και πάει να κάνει το κόλπο με τον Τζόρνταν Θίοντορ.

Ο Αμερικανός έπαιξε πέρυσι στην Ευρωλίγκα με το Μιλάνο, με το οποίο έχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν. Όμως ο Σιμόνε Πιανιτζάνι δεν τον υπολογίζει και η ομάδα τον έχει ενημερώσει πως πρέπει να φύγει. Παρ’ όλα αυτά, εκείνος δεν θέλει να φύγει χωρίς να αποζημιωθεί, αφού έχει συμβόλαιο. Οι συζητήσεις που έγιναν πρόσφατα για να βρεθεί ένα ικανοποιητικό και για τις δύο πλευρές buy out δεν καρποφόρησαν και το θέμα έμοιαζε να «παγώνει», ώσπου εμφανίστηκαν οι Σέρβοι.

Όπως αναφέρει η σέρβικη εφημερίδα Blic, ο Πέρο Άντιτς ξέρει καλά τον Θίοντορ, καθώς έχουν παίξει μαζί στην Εθνική ΠΓΔΜ (ο Θίοντορ έχει σκοπιανό διαβατήριο). Μίλησε μαζί του και τον «έψησε» να πάει στο Βελιγράδι, οπότε τώρα η λύση στο θέμα της αποδέσμευσής του από το Μιλάνο θα βρεθεί μεταξύ της ιταλικής ομάδας και του Ερυθρού Αστέρα. Αν καταφέρουν να συμφωνήσουν στον τρόπο με τον οποίο θα καλύψουν το συμβόλαιο του Αμερικανού, τότε αυτός θα τεθεί τη νέα σεζόν υπό τις οδηγίες του Μίλαν Τόμιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ