Ερυθρός Αστέρας : Απών από την επίσημη πρώτη ο Γιάνκοβιτς-Φήμες για Παρτιζάν

Ερυθρός Αστέρας : Απών από την επίσημη πρώτη ο Γιάνκοβιτς-Φήμες για Παρτιζάν

Ένα απρόοπτο έκρυβε η πρώτη συγκέντρωση του Μίλαν Τόμιτς με τους παίχτες του Ερυθρού Αστέρα για τη νέα σεζόν, καθώς ο Στέφαν Γιάνκοβιτς ήταν αδικαιολόγητα απών

Αδικαιολόγητα απών ήταν ο Στέφαν Γιάνκοβιτς, από την πρώτη συνάντηση του Ερυθρού Αστέρα  για τη νέα σεζόν. Ο Μίλαν Τόμιτς είχε την ευκαιρία να γνωρίσει όλους τους υπόλοιπους παίχτες που θα έχει φέτος στη διάθεση του, συμπεριλαμβανομένου και του Στράτου Περπέρογλου.

Ο απών Στέφαν Γιάνκοβιτς, δεν ήταν από τους βασικούς παίχτες της ομάδας πέρσι και στη Euroleague μέτρησε 3.8 πόντους και 2.5 ριμπάουντ. Σύμφωνα με τη Σερβική «Νovosti», υπάρχουν φήμες που αναφέρουν ενδιαφέρον της Παρτιζάν για τον 25χρονο σέντερ. Την ίδια ώρα η διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα δεν μένει με σταυρωμένα τα χέρια και αναμένεται να επιληφθεί του θέματος.

Ο Σέρβος σέντερ επιθυμεί να αποδεσμευτεί από τη νυν ομάδα του, αλλά ο Ερυθρός Αστέρας δεν δίνει τη συγκατάθεση του. Ο λόγος για τον οποίο ζητάει να φύγει είναι οι καθυστερήσεις πληρωμών την προηγούμενη σεζόν. Ο Ερυθρός Αστέρας ωστόσο δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Γιάνκοβιτς, αλλά μόνο με την καταβολή του buy-out του παίχτη, το οποίο σύμφωνα με τους ανθρώπους του Ερυθρού Αστέρα είναι 300.000 ευρω.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ