Τόμιτς : «Ο Αστέρας δεν αρκείται μόνο στη συμμετοχή» (pics)

Τόμιτς : «Ο Αστέρας δεν αρκείται μόνο στη συμμετοχή» (pics)

Ο Μίλαν Τόμιτς έκανε τις πρώτες προγραμματικές του δηλώσεις ως προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, οριοθετώντας τους στόχους της φετινής σεζόν.

Ο Μίλαν Τόμιτς έχει στο DNA του τον πρωταθλητισμό, επομένως με το καλημέρα φρόντισε να κάνει σαφείς τις προσδοκίες που έχει από τον Ερυθρό Αστέρα, στον πάγκο του οποίου θα καθήσει φέτος για πρώτη φορά.

«Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μία μεγάλη ομάδα, που δεν αρκείται μόνο στη συμμετοχή σε Αδριατική λίγκα και Eurocup», δήλωσε στη διάρκεια της media day, που διοργάνωσε η ομάδα του Βελιγραδίου επ’ ευκαιρία της έναρξης της προετοιμασίας. Και πρόσθεσε: «Τη φετινή σεζόν θα πρέπει να δουλέψουμε, να δημιουργήσουμε καλή χημεία και να πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι, ώστε να δούμε που θα καταλήξουμε. Δεν νομίζω ότι είμαστε το φαβορί για το Eurocup, αλλά πιστεύω ότι είμαστε μέσα στην πρώτη πεντάδα».

Ο Τόμιτς δήλωσε ικανοποιημένος από τις μεταγραφές και έδωσε έμφαση στον πρωταρχικό στόχο του: «Είμαι 100% ικανοποιημένος με τις μεταγραφές. Γνωρίζω τον Περπέρογλου πολύ καλά, από τότε που ήμουν στον Ολυμπιακό. Είναι ένας έμπειρος παίκτης με πολλές παραστάσεις, ενώ έχει κατακτήσει πολλά τρόπαια. Οπότε ήταν πολύ εύκολο να αποφασίσουμε για εκείνον. Τον Μπίλι Μπάρον τον παρακολουθώ εδώ και τρία χρόνια, ενώ είμαι επίσης ευχαριστημένος με τους Φαγιέ και Ράγκλαντ. Αυτή την στιγμή, υπάρχει πολύ καλό κλίμα στην ομάδα και αυτό που θέλω είναι να δημιουργήσω μία οικογένεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ