Ολυμπιακός : «Θα είμαστε έτοιμοι με την Μπεσίκτας», δήλωσε η Καπογιάννη

Ολυμπιακός : «Θα είμαστε έτοιμοι με την Μπεσίκτας», δήλωσε η Καπογιάννη

Ελένη Καπογιάννη και Κατερίνα Σωτηρίου, μίλησαν για την μάχη του γυναικείου τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού, την Τετάρτη, στο Eurocup κόντρα στην Μπεσίκτας

Ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, ρίχνεται και πάλι στη «μάχη» του Eurocup με τη Μπεσίκτας την Τετάρτη (22/11, 18:00), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

Η προπονήτρια της ομάδας, Ελένη Καπογιάννη, μίλησε στο osfp.gr για την αναμέτρηση και σχολίασε πως: «Κανένα παιχνίδι τώρα στο Eurocup και στον όμιλό μας δεν είναι εύκολο. Με την Μπεσίκτας παρόλο που κερδίσαμε εκτός έδρας ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο ματς πρώτα από όλα γιατί παίζει καλύτερα από ότι έπαιζε. Δεύτερον έχουν πλέον την προσθήκη μίας πάρα πολύ καλής παίκτριας και τρίτον γιατί εμείς αν και έχουμε βελτιωθεί σαν ομάδα, προσπαθούμε να βρούμε πάλι ρυθμό σαν ομάδα εξαιτίας της διακοπής.

Πιστεύω ότι την Τετάρτη θα είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε τη νίκη. Πιστεύω πολύ στην ομάδα μας και πιστεύω ότι θα είναι έτοιμες. Καλώ τον κόσμο του Ολυμπιακού να είναι στο πλευρο μας για να μας υποστηρίξει, όπως κάνουν τόσο καιρό».

Από την μεριά της η φόργουορντ του Ολυμπιακού, Κατερίνα Σωτηρίου, δήλωσε πως: «Αρχικά πιστεύω ότι θα είναι ένα πολύ διαφορετικό ματς από εκείνο που παίξαμε στην Τουρκία, ειδικά από τη στιγμή της προσθήκης νέων παικτριών στην Μπεσίκτας. Από την άλλη είμαστε αισιόδοξοι και θέλουμε πάρα πολύ αυτή τη νίκη.

Παίζουμε μέσα στο γήπεδό μας και θα είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι και θεωρώ ότι θα είναι πολύ σημαντική η συμβολή του κόσμου. Θέλω να είναι δίπλα μας.

Τακτικά τώρα, σίγουρα έχουμε κάποια πλάνα που πρέπει να ακολουθήσουμε και θα δουλέψουμε αυτές τις μέρες. Η δύναμή τους είναι οι ξένες παίκτριές τους και το γνωρίζουμε αυτό. Εμείς διαθέτουμε μία πολύ καλή ομάδα με γεμάτο ρόστερ και πιστεύουμε πολύ στο θετικό αποτέλεσμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ