Ο Άρης ζήτησε αλλαγή στην ώρα έναρξης του ματς με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ

Ο Άρης ζήτησε αλλαγή στην ώρα έναρξης του ματς με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ

Στο προσκήνιο βρίσκεται η προσπάθεια της ΚΑΕ Άρης να αλλάξει η ώρα του εντός έδρας αγώνα με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ, λόγω του ποδοσφαιρικού προημιτελικού του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό

Ζήτημα με την ώρα έναρξης της εντός έδρας ευρωπαϊκής αναμέτρησης της Τετάρτης (14/1) με αντίπαλο τη Χάποελ Ιερουσαλήμ, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του EuroCup, προέκυψε στον Άρη.

Το παιχνίδι είναι ορισμένο να αρχίσει στις 20:00 και μισή ώρα αργότερα (20:30), υπάρχει η σέντρα στον προημιτελικό Κυπέλλου, για το ποδόσφαιρο, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη.

Διαβάστε επίσης: Ποια είναι τα δεδομένα για τον Γιαμπουσέλε – Οι Νικς που ψάχνονται» για ανταλλαγή, ο Παναθηναϊκός και η ημερομηνία-κλειδί

Προκειμένου να μην συμπέσουν χρονικά οι δύο «μάχες» και δημιουργήσουν θέμα στην παρακολούθησή τους από τους υποστηρικτές του συλλόγου, οι διοικούντες την ΚΑΕ Άρης καταβάλλουν προσπάθεια, ώστε να αλλάξει η ώρα του τζάμπολ στον αγώνα με τη Χάποελ. Σε αυτό το πλαίσιο, απευθύνθηκαν στο EuroCup, ώστε το ματς να αρχίσει στις 18:00 ή στις 18:30.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ