Τόμιτς: «Πρέπει να έχουμε διάρκεια»

Τόμιτς: «Πρέπει να έχουμε διάρκεια»

Ο Μίλαν Τόμιτς μίλησε για το πρώτο παιχνίδι του Ερυθρού Αστέρα στο Eurocup και τη νίκη επί της Ουλμ, τονίζοντας όμως πως η ομάδα του πρέπει να έχει μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι της.

Ο Ερυθρός Αστέρας ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο Eurocup, επικρατώντας της Ουλμ εντός έδρας και ο τεχνικός της σέρβικης ομάδας, Μίλαν Τόμιτς ήταν ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του. Ο επί χρόνια βοηθός προπονητή στον Ολυμπιακό τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να έχει μεγαλύτερη διάρκεια στα παιχνίδια της και ξεκαθάρισε πως ο Ερυθρός Αστέρας δεν βρίσκεται ακόμη στο 100%.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Παίζαμε κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα, που παίζει γρήγορα στην επίθεση και με μεγάλη κίνηση, ενώ μας έκανε τη ζωή σκληρή. Είμαι ικανοποιημένος με τη νίκη, πήραμε τον έλεγχο από το πρώτο λεπτό έως το τέλος. Πρέπει να παίζουμε έτσι, καμία ομάδα δεν κερδίζει από το δεύτερο δεκάλεπτο. Πρέπει να έχουμε διάρκεια για 40 λεπτά.

Για τον βαθμό ετοιμότητας του Ερυθρού Αστέρα ο Τόμιτς είπε: «Δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο 100%. Κόντρα στην Τσιμπόνα ήμουν δυσαρεστημένος, όχι για το μπάσκετ που παίξαμε, αλλά για την στάση που είχαμε στο παιχνίδι. Τώρα ήταν εντελώς διαφορετική, οπότε όλα κύλησαν καλά. Πρέπει να βελτιωθούμε ως ομάδα, υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ