Στα προημιτελικά η Ούνικς των Πρίφτη και Καϊμακόγλου

Στα προημιτελικά η Ούνικς των Πρίφτη και Καϊμακόγλου

Η ομάδα του Ελληνα τεχνικού και του έμπειρου φόργουορντ νίκησε την Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη με 82-67 και προκρίθηκε στους 8 του EuroCup.

Την πρόκριση της στα προημιτελικά του EuroCup πανηγύρισε η Ούνιξ Καζάν. Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη πέρασε νικηφόρα με 82-67 από την Αγία Πετρούπολη, απέναντι στη Ζενίτ, μετατρέποντας τον ρωσικό «εμφύλιο» σε παράσταση για ένα ρόλο.

Με την αποψινή επιτυχία η Ούνιξ αύξησε σε 4-1 το ρεκόρ της στον 8ο όμιλο, «αρπάζοντας» το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση, μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της φάση των «16» (5η αγωνιστική).

Πρωταγωνιστής των νικητών ο Έρικ ΜακΚόλουμ με 19 πόντους και 3 ασίστ, ενώ ο Κώστας Καϊμακόγλου είχε απολογισμό 2 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 16 λεπτά συμμετοχής.

Εχθές (29/1), ο Ερυθρός Αστέρας των Μίλαν Τόμιτς και Στράτου Περπέρογλου υπέστη οδυνηρό αποκλεισμό επί γαλλικού εδάφους. Οι Σέρβοι ηττήθηκαν 72-71 από την Λιμόζ, βλέποντας το ρεκόρ τους στον 7ο όμιλο να υποχωρεί σε 1-4 (σ.σ. το ίδιο με τη Λιμόζ).

Ο Στράτος Περπέρογλου, μάλιστα, ήταν και ο… μοιραίος του Ερυθρού Αστέρα, καθώς αστόχησε στα 14΄΄ για τη λήξη και με το σκορ στο 72-71 αστόχησε στο νικητήριο τρίποντο. O Έλληνας φόργουορντ τελείωσε τον αγώνα με 4 πόντους, 5 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 3 λάθη σε 20 λεπτά συμμετοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ