Κατέθεσε αίτηση συμμετοχής στο EuroCup ο Προμηθέας

Κατέθεσε αίτηση συμμετοχής στο EuroCup ο Προμηθέας

Ο Προμηθέας Πάτρας έστειλε αίτηση στη Euroleague Basketball με σκοπό να συμμετάσχει τη νέα αγωνιστική περίοδο στη διοργάνωση του EuroCup.

Ο Προμηθέας Πάτρας ξεκίνησε ήδη τις διαδικασίες ώστε να ενταχθεί στη διοργάνωση του EuroCup, έπειτα από την αίτηση που έστειλε στη Euroleague Basketball, για την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2019/20.

Θυμίζουμε πως πέρυσι η ομάδα του Μάκη Γιατρά αγωνίστηκε στο Basketball Champions League κάνοντας μια πολύ καλή πορεία αφού αποκλείστηκε από την Τενερίφη η οποία έφτασε έως το Final Four της διοργάνωσης.

Η απόφαση αυτή του Προμηθέα δεν αποτελεί έκπληξη αφού ήταν κάτι που είχε προαναγγείλει πριν από μερικές εβδομάδες ο Πρόεδρος του συλλόγου, Χρήστος Μίλας, έχοντας ήδη κάνει λόγο για την αλλαγή διοργάνωσης.

Πλέον περιμένουμε την αντίδραση της διοργάνωσης από τη FIBA στην επιλογή του Προμηθέα, αφού είναι η πρώτη Ελληνική ομάδα, έπειτα από το 2016, που κάνει γνωστή την πρόθεση της να αποχωρήσει από το BCL. Η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και ο Άρης εκπροσώπησαν την χώρα μας στην διοργάνωση για τελευταία φορά την σεζόν 2015/16.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ