Η Μπανταλόνα «δανείστηκε» Πρέπελιτς από Ρεάλ Μαδρίτης

Η Μπανταλόνα «δανείστηκε» Πρέπελιτς από Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης παραχώρησε δανεικό τον Κλέμεν Πρέπελιτς στην Μπανταλόνα για την επόμενη χρονιά, προκειμένου να πάρει λεπτά συμμετοχής.

Ο Κλέμεν Πρέπελιτς θα είναι για τον επόμενο χρόνο παίκτης της Μπανταλόνα, με τον 26χρονο να παραχωρείται δανεικός από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Μετά την απόκτηση του Νίκολας Λαπροβίτολα, η «βασίλισσα» γέμισε τις θέσεις της περιφέρειάς της, με τον Πρέπελιτς να «περισσεύει». Ο Σλοβένος στην Μπανταλόνα θα γίνει συμπαίκτης του Νίκου Ζήση, με τον ισπανικό σύλλογο να συμμετέχει στο EuroCup από την επόμενη χρονιά.

Ο Σλοβένος γκαρντ έκανε το «ξεπέταγμα» με την Εθνική ομάδα της χώρας του, με την οποία κατέκτησε το Eurobasket του 2017. Ο 26χρονος μετακινήθηκε το περσινό καλοκαίρι από την Λεβαλουά στην Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά δεν κατάφερε να πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής από τον Πάμπλο Λάσο.

Στη Μαδρίτη τη σεζόν 2018-2019, μέτρησε 4.2 πόντους και 1 ασίστ, σε 11 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο στο ισπανικό πρωτάθλημα. Στην Ευρωλίγκα είχε 3.6 πόντους και 1.6 ασίστ μέσο όρο σε 8 λεπτά συμμετοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ