Πρώτη νίκη με εξαιρετικό Καϊμακόγλου για την Ούνικς

Πρώτη νίκη με εξαιρετικό Καϊμακόγλου για την Ούνικς

Ο Ελληνας φόργουορντ άγγιξε το νταμπλ – ντανμπλ (9π. – 9 ρ.) και οδήγησε την Ούνικς Καζάν στη νίκη επί της Τσεντεβίτα με 80-67, για την 2η αγωνιστική του Eurocup.

Με τον Κώστα Καϊμακόγλου να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση η Ούνικς Καζάν επικράτησε με 80-67 της Τσεντεβίτα Ολίμπια και πέτυχε την πρώτη της νίκη στο φετινό Eurocup.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη τα βρήκε δύσκολα απέναντι στους μαχητικούς Κροάτες, αλλά στο τέλος πήρε το ροζ φύλλο αγώνα. Σε αυτό βοήθησε πολύ ο Καϊμακόγλου, ο οποίος έμεινε στο παρκέ για 28 λεπτά, έχοντας 9 πόντους, 9 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Αντίθετα, ο Βαγγέλης Μάντζαρης δεν κατάφερε να ξεχωρίσει, με τον πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού να κινείται σε ρηχά νερά. Συγκεκριμένα, είχε 2 πόντους, 1 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 λάθος σε 14 λεπτά συμμετοχής. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Τζαμάρ Σμιθ με 21 πόντους, ενώ από κοντά ακολούθησε ο έμπειρος Άλεξ Τάιους με 13 πόντους και 6 ριμπάουντ. Από την άλλη, πρώτος σκόρερ για τους ηττημένους Κροάτες ήταν ο Μάρκο Σιμόνοβιτς με 13 πόντους.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Ούνικς Καζάν κυνήγαγε στο σκορ σχεδόν σε ολόκληρο το παιχνίδι, καθώς η Τσεντεβίτα προηγήθηκε με 3 πόντους στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και με 5 στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου. Στην τέταρτη περίοδο, ωστόσο, η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη έπαιξε εξαιρετική άμυνα, δέχθηκε μόλις 7 πόντους και με 25 στο ενεργητικό του έφτασε στην πρώτη του νίκη στη διοργάνωση.

Τα δεκάλεπτα: 12-15, 38-35, 55-60, 80-67

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ