Buzzer beater από το… σπίτι του (vid)

Buzzer beater από το… σπίτι του (vid)

Με το σκορ στο 82-82 και τον χρόνο να τελειώνει, ο Πρέπελιτς πέταξε την μπάλα από τη μία μεριά του γηπέδου στην άλλη και το buzzer beater που σημείωσε είναι υποψήφιο για καλύτερο της χρονιάς.

Αν έχετε ακούσει (που σίγουρα θα την έχετε ακούσει) τη φράση «το έβαλε από το σπίτι του», κάτι τέτοιο είναι. Σαν αυτό που έβαλε ο Πρέπελιτς στο ματς της Μπανταλόνα με την Νταρουσάφακα για το Eurocup.

Η Νταρουσάφακα – νόμιζε ότι – είχε την τελευταία επίθεση στο ματς που γινόταν στην Ισπανία. Με το σκορ στο 82-82, οι Τούρκοι είχαν την ευκαιρία να σκοράρουν και να πάρουν το ματς. Κι αν δεν τα κατάφερναν, μικρό το κακό. Θα πήγαιναν στην παράταση, αφού χρόνος στην Μπανταλόνα δεν έμενε.

Αμ δε. Υπολόγιζαν χωρίς τον Πρέπελιτς. Η Νταρουσάφακα αστόχησε σε τρίποντο στα 4 δευτερόλεπτα, οι γηπεδούχοι πήραν το ριμπάουντ, μία πάσα στον Πρέπελιτς κι αυτός έκανε το απίστευτο. Πέταξε την μπάλα στο ένα δευτερόλεπτο από το… σπίτι του, εκείνη μπήκε στο αντίπαλο καλάθι και επικράτησε φυσικά πανδαιμόνιο, με την Μπανταλόνα να παίρνει τη νίκη με 85-82.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ