Τζόρτζεβιτς : «Τους βοήθησε η απουσία του Έλις»!

Τζόρτζεβιτς : «Τους βοήθησε η απουσία του Έλις»!

Ο Σέρβος προπονητής της Βίρτους Μπολόνια προσπάθησε να εξηγήσει την ήττα της ομάδας του. Θα προτιμούσε να έπαιζε εντός έδρας ο Σάσα Τζόρτζεβιτς!

Η αλήθεια είναι πως δεν μπορείς εύκολα να εξηγήσεις πώς έχασες από τον Προμηθέα. Ο Τζόρτζεβιτς προσπάθησε περισσότερο στη συνέντευξη Τύπου, απ’ ότι προσπάθησε κατά τη διάρκεια του αγώνα… Κάπου εκεί, όμως, υπέστη δεύτερη ήττα, καθώς βρήκε αρνητική για την ομάδα του την απουσία του Έλις του Προμηθέα, αλλά και το γεγονός ότι έπαιζε εκτός έδρας!

Ο Τζόρτζεβιτς δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον Προμηθέα. Άξιζαν τη νίκη. Έπαιξαν πολύ σκληρά και έβγαλαν ενέργεια. Η εκκίνηση μας στο παιχνίδι δεν ήταν καλή. Αυτό συνέβη και κόντρα στην Βαρέζε. Δεν σουτάραμε καλά. Το ποσοστό μας ήταν ασυνήθιστο σε αυτό το επίπεδο. Είχαμε κάποια καλά σουτ και κάποια βεβιασμένα.

Είχαμε πλεονέκτημα κοντά στο καλάθι, αλλά δεν το αξιοποιήσαμε. Η άμυνα του Προμηθέα ήταν πολύ καλή. Είναι η πρώτη φορά που έχουμε λίγες ασίστ φέτος κι αυτό γιατί δεν σουτάραμε καλά και ξοδέψαμε ενέργεια, ώστε να γυρίσουμε το παιχνίδι.

Έβαλε μεγάλα σουτ ο Προμηθέας. Θα ήταν διαφορετικά αν παίζαμε εντός έδρας. Θα έπρεπε να παίξουμε καλύτερα όταν ήμασταν μπροστά, αλλά αφήσαμε τον Προμηθέα να γυρίσει το ματς και όταν παίζεις στην έδρα σου παίρνεις πλεονέκτημα. Είχε και τη βοήθεια του κόσμου.

Βοήθησε την ομάδα του Προμηθέα η απουσία τού Έλις. Μας ανάγκασε να παίζουμε με μικρότερα σχήματα κι αυτό έδωσε στον Προμηθέα να δημιουργήσει κάτι παραπάνω στην επίθεση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ