Ολυμπιακός: Έτοιμος για την αναμέτρηση της Τετάρτης (pics)

Ολυμπιακός: Έτοιμος για την αναμέτρηση της Τετάρτης (pics)

Η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού υποδέχεται την VBW CEKK Cegled για την τρίτη αγωνιστική του Eurocup, φιλοδοξώντας να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Μετά την 100η νίκη του στην Α1 Γυναικών, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο Eurocup, για την 3η αγωνιστική του στην διοργάνωση.

Οι «ερυθρόλευκες» αντιμετωπίζουν την VBW CEKK Cegled στο ΣΕΦ την Τετάρτη (30/10, 18:30 Cosmote Sport4HD) και αναζητά το θετικό αποτέλεσμα μετά την ήττα την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Valencia.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε την Τρίτη στο κλειστό του Φαλήρου και ο Γιώργος Παντελάκης είχε μοναδική απούσα την Βασιλική Λούκα, η οποία συνεχίζει τις ατομικές προπονήσεις. Κανονικά προπονήθηκε η Άννα Σπυριδοπούλου και θα αγωνιστεί απέναντι στην ομάδα από την Ουγγαρία.

H αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με την VBW CEKK Cegled αποτελείται από τις: Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Κατερίνα Σωτηρίου, Τζέσικα Τόμας, Άννα Γιουρτσένκοβα, Άννα Σπυριδοπούλου, Μπασάρα Γκρέιβς, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζάκι Γέμελος, Αφροδίτη Κοσμά και Μαρία Αυτζή.

Ο Γιώργος Παντελάκης δήλωσε για το παιχνίδι ότι: «Πρόκειται για ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς γιατί προερχόμαστε από την ήττα στην έδρα της Valencia. Εννοείται πως το έχουμε αφήσει στην άκρη το ματς στην Ισπανία και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά.

Αυτές τις μέρες έχουμε εστιάσει στο πως θα σταματήσουμε τα ατού της VBW CEKK Cegled. Δουλέψαμε καλά και θέλουμε με τον κόσμο στο πλευρό μας να παλέψουμε για την δεύτερή μας νίκη στο Eurocup.

Δεν θα είναι εύκολο, αλλά αποστολή μας είναι να το κάνουμε και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Ταυτόχρονα είμαστε ικανοποιημένοι που βλέπουμε την Άννα Σπυριοδοπούλου να επιστρέφει στο ροτέισόν μας και θα μας δώσει λύσεις σε πολλά σημεία του παιχνιδιού μας».

Η Εβίνα Σταμάτη δήλωσε για το παιχνίδι: «Είναι σημαντικό να επιστρέψουμε στις νίκες. Η VBW CEKK Cegled είναι μία καλή ομάδα, αλλά από την μεριά μας, εάν κάνουμε όσα μας ζητήσει το τεχνικό τιμ, είμαι σίγουρη ότι θα πάρουμε ό,τι μας ανήκει.

Πιστεύουμε στους εαυτούς μας και θέλουμε να πανηγυρίσουμε μία ακόμα νίκη στο Eurocup».

-Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση θα διατίθενται από τη θύρα 7 του σταδίου πριν το παιχνίδι.

Γενική είσοδος: 5 ευρώ

Ισχύει κανονικά η κάρτα μέλους και κάρτα junior, με τους κατόχους να δικαιούνται ελεύθερη είσοδο στην αναμέτρηση.

Οι έχοντες προσκλήσεις για την αναμέτρηση με την VBW CEKK Cegled θα εισέλθουν από την είσοδο των VIP, η οποία βρίσκεται κάτω από τη θύρα 3, όπως και οι εκπρόσωποι του Τύπου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ