Γιατράς: «Να είμαστε προσεκτικοί, εξαιρετική η Μακάμπι Ρισόν»

Γιατράς: «Να είμαστε προσεκτικοί, εξαιρετική η Μακάμπι Ρισόν»

Ο προπονητής του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς μίλησε για την αυριανή (5/11, 19:30) αναμέτρηση με την Μακάμπι Ρισόν, τονίζοντας ότι οι Ισραηλινοί έχουν εξαιρετικό ρόστερ. Στο ίδιο μήκος «κύματος» και τα λόγια του Τζέραλντ Ρόμπινσον.

Ο Προμηθέας έχει ρεκόρ 4-1 στο Eurocup, βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και φιλοδοξεί να διευρύνει το σερί του απέναντι στη Μακάμπι Ρισόν (5/11, 19:30).

Οι Πατρινοί στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ήταν εξαιρετικοί απέναντι στην Μακάμπι, «διαλύοντας» τους Ισραηλινούς, αλλά όπως τόνισε ο Μάκης Γιατράς, η Ρισόν διαθέτει μια εξαιρετική ομάδα που δεν θα πρέπει να υποτιμηθεί σε καμία περίπτωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Προμηθέα: «Η Μακάμπι Ρισόν είναι μια ανταγωνιστική ομάδα. Μέχρι στιγμής, η απόδοσή της στο Eurocup δεν είναι αντάξια των εμφανίσεών της στο πρωτάθλημα Ισραήλ.

Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, γιατί η Μακάμπι Ρισόν έχει εξαιρετικό ρόστερ. Οφείλουμε να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι σε όλο το ματς».

Ο Τζέραλντ Ρόμπινσον ετοιμάζεται για την πρώτη συμμετοχή του στο Eurocup με την φανέλα του Προμηθέα, υπογραμμίζοντας από τη μεριά του τις δυσκολίες της αναμέτρησης. «Το ματς απέναντι στην Μακάμπι Ρισόν είναι σημαντικό, για να κάνουμε το πρώτο βήμα για την πρόκρισή μας στο Top 16.

Η Ρισόν είναι μια ικανή ομάδα, που τα πηγαίνει καλά στο εγχώριο πρωτάθλημα και γι’ αυτό είμαστε συγκεντρωμένοι».

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ