Ομπράντοβιτς: «Ο Προμηθέας άξια βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου»

Ομπράντοβιτς: «Ο Προμηθέας άξια βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου»

Το εγκώμιο του Προμηθέα έπλεξε ο προπονητής της Μονακό, Σάσα Ομπράντοβιτς ενόψει της αυριανής αναμέτρησης των δύο ομάδων για το Eurocup.

Ο Προμηθέας μετά τη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού και την πρόκριση του στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, στρέφει την προσοχή του στην αυριανή (13/11, 20:45) εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μονακό για την έβδομη αγωνιστική του Eurocup.

Ο προπονητής της Μονακό, Σάσα Ομπράντοβιτς, τόνισε πως ο Προμηθέας είναι πολύ καλή ομάδα και δίκαια βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου. Μάλιστα, ανέφερε πως περιμένει ένα πολύ διαφορετικό ματς από εκείνο του πρώτου γύρου (σ.σ. η Μονακό είχε κερδίσει στην Πάτρα με 77-74), ιδιαίτερα μετά τη νίκη του Προμηθέα επί του Παναθηναϊκού

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σάσα Ομπράντοβιτς:

«Ο Προμηθέας άξια βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου. Μέχρι στιγμής έχουν παίξει μπάσκετ υψηλού επιπέδου, ενώ οι έμπειροι παίκτες τους έχουν δείξει πολύ καλά ατομικά στοιχεία και ξέρουν πώς να παίξουν ομαδικά.

Στο πρώτο ματς νικήσαμε, αλλά αυτό θα είναι διαφορετικό, καθώς έρχονται με την ψυχολογία στα ύψη μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού. Το κλειδί για τη νίκη θα είναι να σταματήσουμε την πολυφωνία που έχουν στην περιφέρεια, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, αλλά και τους αιφνιδιασμούς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ