Λιετκαμπέλις : Εξετάζει την περίπτωση του Ζούρου

Λιετκαμπέλις : Εξετάζει την περίπτωση του Ζούρου

Ο Ηλίας Ζούρος είναι υποψήφιος για τον πάγκο της Λιθουανικής Λιετκαμπέλις, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Η Λιετκαμπέλις βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή κι έχει βάλει στο στόχαστρο της τον Ηλία Ζούρο. Η Λιθουανική ομάδα όμως αναμένεται να ασχοληθεί με το θέμα του προπονητή μετά το πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Μπουντουτσνοστ, που θα κρίνει την πρόκριση στο Top 16 του Eurocup.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Krepsinis, η Λιετκαμπέλις μόλις ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της για το Eurocup θα μιλήσει με τον Έλληνα τεχνικό που είναι ανάμεσα στους τρεις υποψήφιους να αναλάβει τα ηνία της ομάδας.

Ο 51χρονος προπονητής είναι σε αναζήτηση ομάδας και δεν θα έλεγε όχι στην προοπτική της Λιετκαμπέλις και του Λιθουανικού μπάσκετ. Εξάλλου έχει εργαστεί ξανά εκεί ως προπονητής της Ζαλγκίρις το 2011 και το 2013 κατακτώντας μάλιστα το πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Στους υποψήφιους για να διαδεχθούν Άρτουρς Στάλμπεργκς που αποχώρησε από τους Λιθουανούς βρίσκονται οι Ντάινιους Αντομάιτις και Ραμούνας Μπουτάουτας. Πάντως να αξίζει να σημειωθεί πως όλοι στην Λιετκαμπέλις έχουν στρέψει την προσοχή τους αποκλειστικά και μόνο στην σημερινή αναμέτρηση με την Μπουντουτσνόστ για το Eurocup.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ