Γιατράς: «Έχει πολύ ταλέντο η Βίρτους»

Γιατράς: «Έχει πολύ ταλέντο η Βίρτους»

Ο Μάκης Γιατράς μίλησε για το παιχνίδι του Προμηθέα με τη Βίρτους Μπολόνια και ξεκαθάρισε ότι οι Πατρινοί θα έχουν πολύ δύσκολο έργο κόντρα σε μια πολύ ταλαντούχα ομάδα.

Ο Προμηθέας Πάτρας βρίσκεται στην Ιταλία, όπου θα αντιμετωπίσει την Βίρτους Μπολόνια, με στόχο το διπλό που θα τον φέρει «αγκαλιά» με την πρώτη θέση στον όμιλο.

Ο Μάκης Γιατράς σε δηλώσεις του για το ματς με την ιταλική ομάδα αναφέρθηκε στο δύσκολο έργο που θα έχει ο Προμηθέας την Τετάρτη στην Ιταλία, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι η Βίρτους είναι μια ομάδα με πολύ ταλέντο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έχουμε απέναντί μας μια εξαιρετική ομάδα, με πολύ ταλέντο. Μετά από διακοπή δύο εβδομάδων στο Eurocup, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να ακολουθήσουμε το πλάνο μας για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Από πλευράς παικτών του Προμηθέα, ο Αμερικανός γκαρντ Τζέραλντ Ρόμπινσον είπε: «Είναι ένα ακόμη σημαντικό ματς, τόσο για μας όσο και για τον αντίπαλο. Θέλουμε να εδραιώσουμε τη θέση μας εν όψει της επόμενης φάσης. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια σκληρή έδρα, όπως έχει αποδείξει η Βίρτους Μπολόνια σε όλα τα παιχνίδια της στην Ιταλία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ