Ο Κώστας Καϊμακόγλου σε ρόλο Αη Βασίλη

Ο Κώστας Καϊμακόγλου σε ρόλο Αη Βασίλη

Η Ούνιξ Καζάν, στην προσπάθειά της να φέρει κόσμο στο γήπεδο, έντυσε τον Έλληνα διεθνή με τη στολή του Αη Βασίλη. Εντυπωσιακή μεταμόρφωση…

Το μάρκετινγκ έχει τους δικούς του όρους κι ενίοτε οι εμπνεύσεις των υπευθύνων έχουν εντυπωσιακά αποτελέσματα. Η φωτογραφία είναι αψευδής μάρτυρας, με τον Κώστα Καϊμακόγλου σε ρόλο Αη Βασίλη. Ο Έλληνας παίκτης φόρεσε σκούφο και γενειάδα, προκειμένου να καλέσει τον κόσμο στο γήπεδο.

Η Ούνιξ υποδέχεται το Σάββατο τη Σάρατοφ και η διοίκηση θέλει να μετατρέψει τον αγώνα σε γιορτή, γι’ αυτό κι έντυσε στο πνεύμα των ημερών των Έλληνα διεθνή παίκτη, ο οποίος έχει ριζώσει για τα καλά στο Καζάν, που έγινε η… δεύτερη πατρίδα του. Ο πρώην παίκτης του Αμαρουσίου και του Παναθηναϊκού (είχε ξεκινήσει την καριέρα του από τη Νήαρ Ηστ) βρίσκεται στη Ρωσία από το 2012.

Σε αυτά τα οκτώ χρόνια έχει ζήσει πολλές καλές στιγμές (έφτασε μέχρι τον τελικό του Eurocup), αλλά έχει περάσει και δύσκολες μέρες, όπως το 2017, όταν είχε χάσει το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς, καθώς υπέστη ρήξη χιαστού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ