Εurocup: Τρίτος καλύτερος προπονητής ο Γιατράς, έκπληξη της σεζόν ο Προμηθέας! (pics)

Εurocup: Τρίτος καλύτερος προπονητής ο Γιατράς, έκπληξη της σεζόν ο Προμηθέας! (pics)

O Μάκης Γιατράς ανακηρύχτηκε τρίτος καλύτερος προπονητής στο Eurocup, ενώ ο Προμηθέας η μεγαλύτερη έκπληξη της σεζόν μέχρι στιγμής, έπειτα από σχετική ψηφοφορία στην οποία συμμετείχαν οι 24 general managers της διοργάνωσης.

Τα βήματα που έχει κάνει ο Προμηθέας τα τελευταία χρόνια είναι τεράστια. Από την Α2, βρέθηκε στα play-offs του ελληνικού πρωταθλήματος, έπειτα βγήκε στο BCL, συμμετείχε στους περσινούς τελικούς της Basket League, ενώ τη φετινή σεζόν πέρασε στους «16» του Eurocup, έχοντας παράλληλα στόχο την κατάκτηση του ελληνικού κυπέλλου (απέκλεισε Παναθηναϊκό).

Οι Πατρινοί καταγράφουν αξιοπρόσεκτη πορεία τη φετινή σεζόν στο Eurocup, κάτι που οφείλεται κατά πολύ μεγάλο ποσοστό και στον Μάκη Γιατρά. Σε σχετική ψηφοφορία που διεξήχθη λοιπόν ανάμεσα στους GMs των ομάδων της διοργάνωσης, το 66.7%  ανέδειξε τον Προμηθέα ως έκπληξη της σεζόν στη διοργάνωση!

Από εκεί και πέρα ο Μάκης Γιατράς φιγουράρει στην τρίτη θέση των κορυφαίων προπονητών με ποσοστό 12.5% μαζί με τον Λουίς Κασιμίρο της Μάλαγα, πίσω μόνο από τον Αντρέα Τρινκιέρι της Παρτίζαν (25%) και τον Σάσα Τζόρτζεβιτς της Βίρτους (20.8%) που βρίσκονται στις πρώτες δύο θέσεις.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ