Γιατράς: «Τελικός το ματς με την Όλντενμπουργκ»

Γιατράς: «Τελικός το ματς με την Όλντενμπουργκ»

Ο Μάκης Γιατράς μίλησε για το παιχνίδι του Προμηθέα με την Όλντενμπουργκ, τονίζοντας ότι είναι τελικός για τους Πατρινούς, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Λάνγκστον Χολ.

Ο Προμηθέας βρίσκεται στην τελική ευθεία για την αναμέτρηση με την Όλντενμπουργκ (3/3) που μπορεί να τον φέρει στους «8» του Εurocup και οι Μάκης Γιατράς και Λάνγκστον Χολ αναφέρθηκαν στην σπουδαιότητα του ματς.

Ο προπονητής των Πατρινών τόνισε χαρακτηριστικά πως το παιχνίδι με την Όλντενμπουργκ είναι τελικός ενώ ξεκαθάρισε ότι η αυριανή αντίπαλος του Προμηθέα είναι πολύ ανταγωνιστική.

Αναλυτικά: «Ξέρουμε πως η Όλντενμπουργκ είναι μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα, που παίζει πολύ επιθετικά και ψάχνει να βρει ρυθμό μέσα από την επίθεσή της. Για μας, αυτό το παιχνίδι είναι ένας “Τελικός” και χρειαζόμαστε αυτή την νίκη για να προχωρήσουμε στα προημιτελικά του 7DAYS EuroCup».

Από την πλευρά του, ο Λάνγκστον Χολ κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος στις δηλώσεις του για το ματς με την Όλντενμπουργκ: «Είναι ένα τεράστιο παιχνίδι, ένας “Τελικός” και για τις 2 ομάδες. Η Όλντενμπουργκ έχει ποιότητα, ένα πολύ ταλαντούχο ψηλό και σπουδαίους σουτέρ. Πρέπει να βγούμε να παίξουμε με ενέργεια και να είμαστε συγκεντρωμένοι αμυντικά για 40 λεπτά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ