Παρτιζάν: «Το Βελιγράδι μπορεί να φιλοξενήσει το Final 8 του Eurocup»

Παρτιζάν: «Το Βελιγράδι μπορεί να φιλοξενήσει το Final 8 του Eurocup»

O πρόεδρος των Σέρβων, Οστόια Μιχαήλοβιτς, τόνισε ότι η πόλη της Σερβίας μπορεί να φιλοξενήσει ένα ανάλογο τουρνουά, μετά και την πρόταση της Βίρτους Μπολόνια.

Η Βίρτους Μπολόνια πρότεινε να πραγματοποιηθεί Final 8 στο Eurocup και βρήκε έναν τεράστιο σύμμαχο σε αυτό. Την Παρτιζάν.

Μάλιστα ο πρόεδρος των Σέρβων, Οστόια Μιχαήλοβιτς, τόνισε ότι το Βελιγράδι μπορεί να φιλοξενήσει ένα ανάλογο τουρνουά.

Ο Μιχαήλοβιτς δήλωσε στο nova.rs για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα ότι: «Τώρα, αυτό που προέχει είναι η ανθρώπινη υγεία. Για αυτό και απάντησα θετικά στο ερώτημα της Βίρτους, δηλαδή να περιμένουμε ένα μήνα για να δούμε πως έχει η κατάσταση και ανάλογα τις περιστάσεις, να αποφασίσουμε που θα κατευθυνθούμε».

Ο πρόεδρος της Παρτιζάν συνέχισε λέγοντας ότι: « Αν το Final 8 είναι η μόνη λύση, τότε είναι δίκαιο γηπεδούχος να είναι η ομάδα με τα καλύτερα αποτελέσματα αυτή τη στιγμή και αυτή είναι η Παρτιζαν. Πιστέψτε με, θα έλεγα το ίδιο αν η Βίρτους ή η Καζάν ή κάποιος άλλους είχε καλύτερα αποτελέσματα. Επίσης το Βελγιράδι έχει αποδείξει ότι σαν πόλη, μπορεί να φιλοξενήσει με μεγάλη ευκολία ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ