Τζόρτζεβιτς: «Δεν είναι και τόσο σημαντικό το μπάσκετ αυτή τη στιγμή»

Τζόρτζεβιτς: «Δεν είναι και τόσο σημαντικό το μπάσκετ αυτή τη στιγμή»

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μίλησε για τον κορωνοϊό, για όσα συμβαίνουν στην Ιταλία και για το μπάσκετ που δεν είναι απαραίτητο να ξεκινήσει.

Για μια κατάσταση που εξακολουθεί να είναι τραγική και για τον αθλητισμό που πρέπει να μπει σε δεύτερη μοίρα έκανε λόγο ο Σάσα Τζόρτζεβιτς. Σε συνέντευξή του, ο Σέρβος προπονητής της Βίρτους Μπολόνια ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Δεν ξέρουμε τι θα συμβεί και πότε θα συμβεί. Κάποιες ομάδες σχεδιάζουν ήδη την επόμενη σεζόν. Δεν ξέρουμε πότε θα μπούμε στα παρκέ ξανά, αν θα παίξουμε σύντομα με τους φιλάθλους μας. Δεν είναι ξεκάθαρη η λύση, πρέπει να περιμένουμε. Η κατάσταση είναι τραγική.

Οι άνθρωποι υποφέρουν, πολλοί πέθαναν εξαιτίας της πανδημίας. Είναι δύσκολο να ψάχνεις για φως στο τούνελ, κάθε βήμα μοιάζει με βουνό, ειδικά στην Ιταλία. Πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε όσα συνέβησαν και συμβαίνουν ακόμα».

Παράλληλα, ο Τζόρτζεβιτς σχολίασε και όσα γίνονται σε μπασκετικό επίπεδο, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Πόσο σημαντικός είναι ο πρωταθλητής, ο πρώτος… Τι σημασία έχει; Αυτά είναι σημαντικά για τον κόσμο, τους φιλάθλους. Αλλά όσα συμβαίνουν μας προσγείωσαν. Δεν θα το μετανιώσουμε αν δεν έχουμε πρωταθλητή στην Ιταλία, στην Αδριατική, στο ΝΒΑ. Τώρα απλά πρέπει να πενθήσουμε για τις ανθρώπινες ζωές που χάνονται».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ