Ο Αξέλ Τουπάν έχει πάρει -για τα καλά- την… κάτω βόλτα

Ο Αξέλ Τουπάν έχει πάρει -για τα καλά- την… κάτω βόλτα

Μετά τον Ολυμπιακό, ο Τουπάν δεν κατόρθωσε να πείσει ούτε στη Μάλαγα, γεγονός που δείχνει ότι είναι σε καθοδική πορεία η καριέρα του.

Όταν ο Ολυμπιακός απέκτησε από τη Ζαλγκίρις τον… φοβερό και τρομερό (τότε) Αξέλ Τουπάν, πολλοί περίμεναν ότι από τη μια η ομάδα του λιμανιού θα είχε ανεβάσει τα ενεργειακά της επίπεδα, θα ήταν πολύ καλύτερη στην άμυνα και θα είχε έναν παίκτη, που δεν θα μπορούσε κανείς αντίπαλος να αφήσει ελεύθερο στην επίθεση, από την άλλη πως ο Γάλλος θα έκανε την απόλυτη υπέρβαση και θα λογίζονταν πλέον μεταξύ των επιλογών από το… πάνω ράφι.

Όχι μόνο δεν δικαίωσε τις προσδοκίες, αλλά δεν βρήκε και ομάδα της Ευρωλίγκας να τον εμπιστευτεί, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο Eurocup και τη Μάλαγα. Κι εκεί, όμως, δεν κατόρθωσε να δείξει τα καλά του στοιχεία κι όπως φαίνεται σύντομα θα λυθεί η συνεργασία και το καλοκαίρι θα βγει στην αγορά, για τον επόμενο σταθμό στην πτωτική του καριέρα.

Οι Ισπανοί γράφουν ότι ο Γάλλος δεν θα συνεχίσει στην ομάδα της Ανδαλουσίας, όπως κι ο Μάρκο Σιμόνοβιτς, ο οποίος δεν είχε την αναμενόμενη προσφορά. Ο Τουπάν, πάντως, έχει ως ελαφρυντικό έναν σοβαρό τραυματισμό, που τον άφησε αρκετό διάστημα εκτός αγώνων, όμως το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Με 9.6 πόντους, 2.5 ριμπάουντ, 1.2 ασίστ κι 1.2 κλεψίματα, μάλλον δεν αποτελεί πρώτη επιλογή, για τις ομάδες υψηλού ανταγωνισμού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ