Κόβει κάθε επαφή με τη Βίλνιους Ρίτας ο Λίνας Κλέιζα

Κόβει κάθε επαφή με τη Βίλνιους Ρίτας ο Λίνας Κλέιζα

Αρχικά έπαψε να είναι τζένεραλ μάνατζερ, τώρα παραχώρησε και τις μετοχές του, θέλοντας να διαγράψει τη συμμετοχή του στη Ρίτας ο Κλέιζα.

Θυμόσαστε φανταζόμαστε, όσοι παρακολουθείτε χρόνια τώρα το σπορ, τον Λιθουανό, Λίνας Κλέιζα, από το πέρασμά του (κι όχι μόνο) από τον Ολυμπιακό. Ο πρώην παίκτης εξελίχθηκε κι ήταν για μεγάλο διάστημα τζένεραλ μάνατζερ στη Ρίτας, την ομάδα του Βίλνιους. Πρόσφατα παραιτήθηκε, δείγμα του ότι υπήρξε διαφορετική προσέγγιση από τη διοίκηση, σε οργανωτικά θέματα. Μόνο που δεν σταμάτησε στην παραίτηση.

Ο Κλέιζα παραχώρησε και το μερίδιο μετοχών της ομάδας που είχε στην κατοχή του, θέλοντας να κλείσει μια και καλή τους λογαριασμούς με την ομάδα. Βεβαίως, φρόντισε να αμβλύνει τις εντυπώσεις, προχωρώντας σε μια δήλωση, που δείχνει ότι ενδεχομένως είναι καλύτερος… πολιτικός απ’ ότι… παίκτης (έκανε τεράστια καριέρα).

«Η Ρίτας ήταν, είναι, και θα είναι πολύ σημαντική για μένα. Αφότου ανέλαβα την ομάδα, πριν τρία χρόνια, όπου είχε μεγάλα χρέη, καταφέραμε σημαντικά αποτελέσματα. Επιστρέψαμε στους τελικούς του πρωταθλήματος, κατακτήσαμε το Κύπελλο και φτάσαμε μέχρι τα προημιτελικά του EuroCup. Επίσης, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε όλα ταλέντα στο Βίλνιους. Ελπίζω ο οργανισμός να συνεχίζει να μεγαλώνει» δήλωσε ο Κλέιζα. Βεβαίως, η δήλωση δεν ταιριάζει με την πράξη, αλλά… αγαπάμε Κλέιζα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ