Μένει στον Προμηθέα και του χρόνου ο Αγραβάνης

Μένει στον Προμηθέα και του χρόνου ο Αγραβάνης

Μέσω του λογαριασμού του στο Instagram ο Αγραβάνης ανακοίνωσε την παραμονή του στον Προμηθέα, προκειμένου να… τελειώσει τη δουλειά.

Με μια φωτογραφία του με τον Βαγγέλη Λιόλιο και μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Δημήτρης Αγραβάνης ανακοίνωσε την παραμονή του στην Πάτρα και στον Προμηθέα. «Ο στόχος μου είναι να κερδίσω έναν τίτλο με τον Προμηθέα και θα επιστρέψω για να ολοκληρώσω την αποστολή μου τον επόμενο χρόνο» έγραψε χαρακτηριστικά, δίνοντας τέλος στην όποια αγωνία για το τι θα πράξει τη νέα σεζόν.

Η σχέση του Αγραβάνη με τον Λιόλιο πέρασε από κάποια σκαμπανεβάσματα, όμως από τη μια υπήρχε η εκτίμηση του ταλέντου του, από την άλλη ο σεβασμός. Δεδομένη ήταν κι η διάθεση του Μάκη Γιατρά, να παραμείνει ο Έλληνας φόργουορντ σέντερ στην ομάδα, οπότε δεν υπήρχαν ιδιαίτερα προβλήματα στην ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Είναι δεδομένο ότι ο Προμηθέας θα έχει φέτος ακόμα πιο ελληνικό πρόσωπο και μπορεί ο Αγραβάνης να απέχει από το να χαρακτηριστεί «οικονομική λύση», είναι όμως ένας παίκτης, στον οποίο επενδύουν οι Πατρινοί.

Καθοριστικό ρόλο και για τις δύο πλευρές, έπαιξε η σημερινή απόφαση της Ευρωλίγκας. Το τέλος της σεζόν, για Ευρωλίγκα και Eurocup, συνοδεύτηκε από την ανακοίνωση της απόφασης για συνέχιση των ομάδων (όλων της «μεγάλης» διοργάνωσης, των 8 πρώτων στη… δεύτερη) και του χρόνου, γεγονός που σημαίνει ότι ο Προμηθέας θα έχει πάλι… δύο καρπούζια να σηκώσει, αλλά και πως παίκτες με φιλοδοξίες, όπως ο Δημήτρης Αγραβάνης, θα έχουν το πεδίο δράσης, θα είναι στα φώτα του προβολέα και θα μπορούν να πείσουν ότι αξίζουν να φτάσουν ακόμα ψηλότερα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ