Καλάθης : «Όταν μου τηλεφώνησαν από την Μπαρτσελόνα, είπα το «ναι» γρήγορα»

Καλάθης : «Όταν μου τηλεφώνησαν από την Μπαρτσελόνα, είπα το «ναι» γρήγορα»

Δεν δυσκολεύτηκε να επιλέξει τη Μπαρτσελόνα ο Νικ Καλάθης, όπως αποκάλυψε στις πρώτες του δηλώσεις ως μέλος των Καταλανών.

Τις πρώτες του δηλώσεις ως μέλος της Μπαρτσελόνα έκανε ο Νικ Καλάθης στη παρουσίαση του από τους Ισπανούς.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας γκαρντ ανέφερε πως: «Έπαιξα στην Ελλάδα οκτώ χρόνια. Όταν μου τηλεφώνησαν από την Μπαρτσελόνα και μου είπαν ότι με ήθελαν, είπα γρήγορα ναι! Θα έχω συμπαίκτες όπως ο Νίκο (Μίροτιτς), ο Κόρι Χίγκινς και ο Βίκτορ Κλαβέρ».

Ενώ συνέχισε λέγοντας: «Πιστεύω ότι ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είναι ο τέλειος προπονητής και ότι μαζί θα κερδίσουμε πολλούς τίτλους. Στην αρχή της καριέρας μου, μου φαινόταν ένας πάρα πολύ σκληρός προπονητής, αλλά τώρα νομίζω ότι είναι τέλειος για την Μπαρτσελόνα. Είναι η μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας μου είναι αυτή. Το να μπορώ να έρθω σε μια άλλη χώρα και να δείξω την αξία μου, μαζί με αυτή την ομάδα που έχει δημιουργήσει η Μπαρτσελόνα, είναι πολύ σπουδαίο και νομίζω ότι θα είναι εύκολο για μένα να ταιριάξω.

Τρέφω μεγάλο σεβασμό για τον Τομά Ερτέλ, είναι ένας από τους καλύτερους πασέρ στην Ευρώπη. Πιστεύω ότι θα δέσουμε πολύ καλά μαζί και δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Ο Νίκολα Μίροτιτς είναι ο… πρώτος παίκτης, αυτός στον οποίο θα στρεφόμαστε όλοι στις κρίσιμες στιγμές, είναι το σημείο αναφοράς της ομάδας»

Ακολούθως, ο μάνατζερ του Πάνος Καπάζογλου με φωτογραφία στο προσωπικό του tweeter φανέρωσε τον νέο αριθμό του 31χρονου γκαρντ που δεν είναι άλλος από το «99».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ