Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Ο Αυγενάκης τόσες φορές που ανασχηματίσθηκε από τους ειδήμονες, θα έπρεπε να έχει φύγει μόνος του.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σενγκέλια : «Κουβαλούσα και κουβαλάω την ψυχή της Γεωργίας»

Ο Τόρνικε Σενγκέλια πήρε θέση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook για όσα ακούστηκαν μετά από τη μεταγραφή του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Σενγκέλια : «Κουβαλούσα και κουβαλάω την ψυχή της Γεωργίας» | to10.gr

Ο Τόρνικε Σενγκέλια ανήκει εδώ και λίγες ημέρες στο ρόστερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τη μεταγραφή του να δημιουργεί αντιδράσεις. Βασικότερο παράδειγμα είναι ο πρόεδρος της Γεωργίας, Σαλόμε Ζουραμπιτσβίλι, ο οποίος χαρακτήρισε λυπηρό το γεγονός αυτής της μεταγραφής λόγω των σχέσεων μεταξύ Γεωργίας και Ρωσίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Γεωργιανός θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα τονίζοντας πως κουβαλά την ψυχή της Γεωργίας και πως θα απολογηθεί μόνο στον Θεό.

Αναλυτικά το μήνυμα του Σενγκέλια αναφέρει: «Γεια σας,

Πρώτα απ’ όλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό μου και με υποστήριξαν. Ελπίζω πραγματικά να έχω την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω και προσωπικά!

Αρχικά, θα ήθελα να τονίσω το γεγονός ότι δεν κάνω αυτήν τη δήλωση για να απολογηθώ σε κανέναν.

Είναι δύσκολο να εξηγήσω κάτι σε ένα άτομο όταν δεν θέλει να ακούσει τίποτα και δεν θέλει να αλλάξει την ήδη διαμορφωμένη του άποψη.

Δεν μπορώ να εξηγήσω σε αυτό το άτομο πώς ένιωσα όταν ήμουν 10-11 ετών και στεκόμουν με κλειστά τα μάτια στην εξέδρα κατά τη διάρκεια της ανάκρουσης του εθνικού ύμνου της Γεωργίας και φανταζόμουν ότι και εγώ είμαι παίκτης.

Δεν μπορώ να εξηγήσω σε αυτό το άτομο τι σημαίνει για μένα να παρακολουθώ το παιχνίδι της εθνικής ομάδας της Γεωργίας στην τηλεόραση, πόσο απαίσιο είναι το συναίσθημα είναι να βρίσκεσαι στο αποκορύφωμα της καριέρας σου και να μην μπορείς να βοηθήσεις την εθνική ομάδα και τη χώρα σου, επειδή αποφάσισαν έτσι τρίτοι.

Δεν μπορώ να εξηγήσω πόση χαρά και ευτυχία βίωσα πριν από λίγες μέρες όταν στέφθηκα πρωταθλητής Ισπανίας και μου δόθηκε η ευκαιρία να υψώσω τη σημαία της Γεωργίας!

Η μεταγραφή σε μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη θα μου δώσει περισσότερες πιθανότητες να κερδίσω τίτλους, κάτι που θα αυξήσει την πιθανότητα να δοξάζω τη σημαία μας.

Δεν μπορώ να εξηγήσω τι ευτυχία είναι όταν μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη σέβεται την αγάπη μου για την πατρίδα και μου παρέχει την δυνατότητα να έρχομαι σε κάθε παιχνίδι της Εθνικής για να βοηθώ τη χώρα μας ξανά και ξανά.

Επαναλαμβάνω. Εγώ, ο Τορνίκε Σενγκέλια, κουβαλούσα και κουβαλάω την ψυχή της Γεωργίας παντού και κανένα σχόλιο ή δήλωση δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό!

Θα ξεπεράσω με ταπεινότητα και αυτήν τη δοκιμασία, γιατί ο Θεός είναι στο πλευρό μου. Μόνο σε Αυτόν απολογούμαι και ξέρει ποιος είμαι».