Παραμένει στη Βαλένθια ο Τόμπεϊ

Παραμένει στη Βαλένθια ο Τόμπεϊ

Ο 25χρονος σέντερ θα αγωνίζεται στη Βαλένθια για τα δύο επόμενα χρόνια.

Η Βαλένθια κάνει κινήσεις για να κρατήσει τους σημαντικότερους παίκτες της και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Η αρχή έγινε με τον Σαμ Φαν Ρόσομ, ενώ τώρα οι «πορτοκαλί» κράτησαν στην ομάδα έναν ακόμη από τους βασικούς της παίκτες.

Πρόκειται για τον Μάικ Τόμπεϊ ο οποίος υπέγραψε με τις «νυχτερίδες» διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο Αμερικανός εντάχθηκε στο ρόστερ της ομάδας τον Μάρτιο του 2017 και πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ισπανίας εκείνη τη σεζόν. Βέβαια το συμβόλαιό του δεν ανανεώθηκε και την περίοδο 2017-18 αγωνίστηκε για λογαριασμό της Τενερίφης. Την επόμενη χρονιά επέστρεψε στη Βαλένθια και αυτή τη φορά η συνεισφορά του ήταν πολύ σημαντική καθώς εκείνη την περίοδο η ομάδα κατέκτησε το Eurocup.

Ο Τόμπεϊ έκανε πολύ καλές εμφανίσεις και φέτος όταν και αγωνίστηκε για πρώτη φορά στα παρκέ της Euroleague. Τη φετινή χρονιά μέτρησε κατά μέσο όρο 8,1 πόντους και 4,3 ριμπάουντ σε 15:15 συμμετοχής ανά αγώνα και απετέλεσε μια πολύ καλή επιλογή για τον προπονητή του, Χαουμέρ Πονσαρνάου, στην front line. Οι εμφανίσεις αυτές λοιπόν κρατούν τον 25χρονο στον σύλλογο της Ισπανίας μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ