Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Η μεταγραφή του Τσιμίκα στη Λίβερπουλ αποτελεί δικαίωση και για τον Φαν Σιπ. Τι, όχι;
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αταμάν : Γίνεται μέτοχος της Τορίνο με τη βοήθεια (και) του Αρντά Τουράν

Εκτός από προπονητής ο Εργκίν Αταμάν είναι έτοιμος να μπει και σε διοικητικά... μονοπάτια, καθώς με τη στήριξη του Αρντά Τουράν και ενός επενδυτικού γκρουπ, έγινε μέτοχος της ιταλικής Τορίνο.

Αταμάν : Γίνεται μέτοχος της Τορίνο με τη βοήθεια (και) του Αρντά Τουράν | to10.gr

Μέτοχος της Τορίνο θα είναι ο Εργκίν Αταμάν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Τούρκος προπονητής μαζί με τον γνωστό ποδοσφαιριστή Αρντά Τουράν και ένα επενδυτικό γκρουπ απέκτησαν μερίδιο μετοχών της ιταλικής ομάδας.

Στη περίπτωση δε που την ερχόμενη σεζόν (2020/21) είναι στη πρώτη κατηγορία τότε θα αποκτήσουν το 100% του μετοχολογίου της. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν θα γίνει πράξη αν είναι στην Α2., καθώς τότε θα έχουν στην κατοχή τους το 50%.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο κόουτς της Ανατολού Εφές, ανέφερε:

«Ο Στέφανο Σαρντάρα επικοινώνησε μαζί μου πριν από 2 μήνες. Έχω δύο συνεργάτες πολύ υψηλού επιπέδου, ένας εξ αυτών είναι και μια από τις καλύτερες εταιρείες εκπροσώπησης στην Τουρκία. Επιπλέον θα υπάρξει και ένα ακόμα σημαντικό πρόσωπο. Θα συνεχίσω να προπονώ την Αναντολού Εφές, αλλά ξέρω τι γίνεται. Εάν μείνει η ομάδα στην Α2, τότε θα το κάνουμε μαζί, αλλά εάν ανέβει στην Α1 θα αναλάβουμε πλήρως. Είμαι χαρούμενος να βοηθήσω, σε επενδυτικό επίπεδο»