Euroleague : Τα στατιστικά της 17ης αγωνιστικής, ξεχωρίζουν Καλάθης και Σπανούλης

Euroleague : Τα στατιστικά της 17ης αγωνιστικής, ξεχωρίζουν Καλάθης και Σπανούλης

Τα στατιστικά και τους αριθμούς της 17ης αγωνιστικής παρουσίασε η Euroleague, επικεντρώνοντας στο νέο double-double του Νικ Καλάθη και στα τρίποντα του Βασίλη Σπανούλη ο οποίος έσπασε ρεκόρ.

Η 17η αγωνιστική της Euroleague ανήκει πια στο παρελθόν και τα ρεκόρ που έγιναν είναι κάθε άλλο παρά αμελητές. Η διοργανώτρια αρχή ετοίμασε βίντεο στο οποίο παρουσίασε τα στατιστικά που ξεχώρισαν, με το επίκεντρο να είναι στους Νικ Καλάθη και Βασίλη Σπανούλη. Οι δυό αρχηγοί των αιωνίων αντιπάλων έσπασαν σημαντικά ρεκόρ μετά το πέρας της αγωνιστικής.

Συγκεκριμένα, ο Καλάθης έκανε double-double στη νίκη επί της Μπαρτσελόνα, έχοντας 17 πόντους και 12 ασίστ. Αυτή ήταν η πέμπτη φορά που είχε διψήφιο αριθμό σε δύο διαφορετικές στατιστικές κατηγορίες, περισσότερες από κάθε άλλο στη φετινή διοργάνωση.

Ακόμη, η Euroleague εστίασε την προσοχή της και στο σπουδαίο κατόρθωμα του Βασίλη Σπανούλη. Στην ήττα του Ολυμπιακού από την Μπασκόνια ξεπέρασε τον Σλοβένο Γιάκα Λάκοβιτς στην λίστα με τους παίκτες που έχουν βάλει τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα στην ιστορία της διοργάνωσης. Έχει σκοράρει 382 τρίποντα, έναντι 381 του Λάκοβιτς. Πλέον, ο Λαρισαίος γκαρντ των ερυθρόλευκων είναι μόνος του στην τέταρτη θέση.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=Q5CegEb43hk

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ