Ζενίτ : Επίσημα ο Μπαρόν

Ζενίτ : Επίσημα ο Μπαρόν

Παίκτης της Ζενίτ και με τη... βούλα είναι πλέον ο Μπίλι Μπαρόν, υπογράφοντας συμβόλαιο δύο χρόνων με τους Ρώσους.

O Μπίλι Μπαρόν ανήκει και επίσημα στο δυναμικό της Ζενίτ με την ομάδα να του κάνει συμβόλαιο διετούς διάρκειας, επιβεβαιώνοντας τα ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών. Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ συνεχίζει να «ψωνίζει» ακριβά στο μεταγραφικό παζάρι, βάζοντας ως στόχο ένα δυνατό σύνολο που θα διαπρέψει την επόμενη σεζόν

Ο Αμερικανός μπασκετμπολίστας αποτελεί το τέταρτο φετινό μεταγραφικό απόκτημα της ρωσικής ομάδας, η οποία έχει ανακοινώσει ακόμα την απόκτηση των Άλεξ Πόιθρες, Κέβιν Πάνγκος και Αρτούρας Γκουντάιτις.

Την περασμένη σεζόν ο Μπαρόν ήταν καταλυτικός στο παιχνίδι του Ερυθρού Αστέρα, καθώς μέτρησε 11,6 πόντους, 2,7 ριμπάουντ, 2,2 ασίστ και 40,3% στα τρίποντα με την ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα, δείχνοντας την ποιότητά του.

«Είμαι χαρούμενος για την ευκαιρία να παίξω στην Euroleague με την Ζενίτ και να δουλέψω με τον κόουτς Πασκουάλ. Αυτή τη στιγμή το ρόστερ της ομάδας μας δείχνει πολύ καλό και θεωρώ ότι θα έχουμε ευκαιρία να πετύχουμε στην Euroleague, αλλά και στην VTB League. Άκουσα ότι η Αγία Πετρούπολη είναι όμορφη πόλη και η σύζυγός μου και εγώ ανυπομονούμε να έρθουμε», οι πρώτες δηλώσεις του Μπίλι Μπαρόν ως παίκτης της Ζενίτ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ