Βαλένθια : Πυροδοτεί νέα «βόμβα» με Κάλινιτς!

Βαλένθια : Πυροδοτεί νέα «βόμβα» με Κάλινιτς!

Οι Νυχτερίδες είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Σέρβου φόργουορντ, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τη Φενέρμπαχτσε μετά από 5 χρόνια.

Αποχωρήσεων συνέχεια για την Φενέρμπαχτσε. Την ώρα που στον Ολυμπιακό περιμένουν με ανυπομονησία την αποδέσμευση του Κώστα Σλούκα από την τούρκικη ομάδα, ένας ακομα παίκτης αναμένεται να κουνήσει… μαντήλι στον Ιγκόρ Κοκόσκοφ.

Ο λόγος για τον Νίκολα Κάλινιτς, ο οποίος μετά από πέντε χρόνια αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τη Φενέρμπαχτσε. Ποιος θα είναι ο επόμενος προορισμός του; Παρότι φαινόταν ως απόλυτο φαβορί η Μακάμπι Τελ Αβίβ για την υπογραφή του, η Βαλένθια φέρεται να έχει κάνει την ρελάνς της και είναι έτοιμη να πυροδοτήσει μία ακόμα «βόμβα» στο φετινό καλοκαιρινό παζάρι της Ευρωλίγκας.

Οι Ισπανοί μετά την ανακοίνωση του Ντέρικ Ούλιαμς είναι πολύ κοντά και στην απόκτηση του Νίκολα Κάλινιτς, θέλοντας να φέρουν δεύτερο παίκτη από την ομάδα της Κωνσταντινούπολης στην Ισπανία. Όπως είναι κατανοητό, με αυτές τις κινήσεις οι Νυχτερίδες μόνο αμελητέα ποσότητα δεν θα είναι την επόμενη σεζόν σε ACB αλλά και στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ