Βουγιούκας : Μετά τον Παναθηναϊκό, κοιτάει προς εξωτερικό

Βουγιούκας : Μετά τον Παναθηναϊκό, κοιτάει προς εξωτερικό

Ο Έλληνας σέντερ έμεινε ελεύθερος από το Τριφύλλι και κοιτάει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ο οποίος αναμένεται να είναι σε κάποιο ευρωπαϊκό κλαμπ.

Μετά τρία χρόνια οι δρόμοι του Ίαν Βουγιούκα και του Παναθηναϊκού χώρισαν, με την ομάδα να αποχαιρετά τον 35χρονο σέντερ, ο οποίος είχε αγωνιστεί σε αυτήν και για δύο σεζόν νωρίτερα (2010-12).

Ο Έλληνας ψηλός λοιπόν  ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, όντας ένας παίκτης που γνωρίζει αρκετά καλά την αγορά και διαθέτει την εμπειρία και την ικανότητα να σταθεί στο κορυφαίο επίπεδο.

Ο Βουγιούκας αυτήν την περίοδο έχει ως στόχο να κοιτάξει το μέλλον του μακριά από την χώρα μας. Πρωταρχικό του μέλημα είναι να αγωνιστεί και πάλι στο εξωτερικό,καθώς και στην Ελλάδα δεν υπάρχει ομάδα που να καλύπτει τα «θέλω» του.

Υπάρχει ενδιαφέρον προς την πλευρά του Έλληνα σέντερ από ευρωπαϊκούς συλλόγους, χωρίς να έχει κάτι χειροπιαστό στα χέρια του.  Στο εξωτερικό έχει αγωνιστεί σε Ούνιξ Καζάν, Γαλατάσαραϊ, Ουλμ, Ζαλγκίρις Κάουνας και Λοκομοτίβ Κούμπαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ