Πρόεδρος Φενέρμπαχτσε : «Το μπάτζετ μειώθηκε 10 με 12 εκατομμύρια δολάρια»

Πρόεδρος Φενέρμπαχτσε : «Το μπάτζετ μειώθηκε 10 με 12 εκατομμύρια δολάρια»

Ο Αλί Κοτς προχώρησε σε δηλώσεις κι ανέφερε πως το μπάτζετ της ομάδας θα πέσει από τα 30.000.000 δολάρια στα 18 με 20.

Η Φενέρμπαχτσε βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο, αφού αποχώρησε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, ενώ έχουν φύγει ήδη οι Λουίτζι Ντατόμε, Νίκολα Κάλινιτς, Ντέρικ Ουίλιαμς, Τζόφρι Λοβέρν και σύντομα ο Κώστας Σλούκας.

Ο πρόεδρος της Φενέρ, Αλί Κοτς μίλησε για την κατάσταση στην ομάδα και τόνισε πως το μπάτζετ της ομάδας θα πέσει από τα 30.000.000 δολάρια στα 18 με 20. Δηλαδή, θα υπάρξει μείωση σχεδόν 12.000.000 δολαρίων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Από τα 30 εκατ. δολάρια το μπάτζετ έπεσε στα 18-20. Έπρεπε να γίνει. Πρέπει να δούμε γιατί φτάσαμε εδώ. Το χρέος του μπασκετικού τμήματος είναι το μισό του ποδοσφαιρικού. Οι δρόμοι μας με τον Ζοτς χώρισαν. Μας έδωσε συμβουλές και τον ευχαριστούμε. Το να αντικαταστήσεις τον Ομπράντοβιτς δεν είναι εύκολο για καμία ομάδα. Οι Σεμί Οζσόι (αντιπρόεδρος) και Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι (GM) έκαναν φοβερή δουλειά μέσα σε 15 ημέρες.

Φέραμε ένα εξαιρετικό όνομα, το οποίο και έγινε αποδεκτό με ενθουσιασμό από τον κόσμο που γνωρίζει μπάσκετ. Ήταν έκπληξη για πολλούς. Δεν το περίμεναν, αλλά κάναμε καλή δουλειά. Υπάρχουν ακόμα μερικά βήματα που πρέπει να γίνουν για το ρόστερ. Αν κοιτάξουμε τος αριθμούς, τα πάμε πολύ καλά, ειδικά όσον αφορά την σχέση κόστους-απόδοσης. Θα δούμε τα αποτελέσματα στο γήπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ