Όγκαστ: Αποχαιρέτησε την Γαλατά και προβάρει τα πράσινα (pic)

Όγκαστ: Αποχαιρέτησε την Γαλατά και προβάρει τα πράσινα (pic)

Ο ομογενής σέντερ ευχαρίστησε την Γαλατάσαραϊ και ετοιμάζεται για την επιστροφή του στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζει το ρόστερ του ενόψει της επόμενης σεζόν. Ένας από τους παίκτες που συμφώνησαν είναι ο Ζακ Όγκαστ, με τον 27χρονο σέντερ να αφήνει την Γαλατάσαραϊ μετά από μία εξαιρετική διετία και να επιστρέφει στην χώρα μας για λογαριασμό του τριφυλιού.

Ο Όγκαστ μάλιστα με μήνυμά του στο instagram αποχαιρέτησε την παλιά του ομάδα, την ευχαρίστησε για όσα έζησε αυτά τα χρόνια  και πλέον προετοιμάζεται για το νέο πράσινο κεφάλαιο της καριέρας του.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Ευχαριστώ Γαλατάσαραϊ για τα δύο υπέροχα χρόνια. Με κάνει περήφανο το γεγονός ότι ήμουν μέρος ενός τόσο αξιοσέβαστου και περίφημου συλλόγου στην Τουρκία! Θέλω επίσης να εκφράσω την αγάπη μου σε όλους τους προπονητές, το επιτελείο, του χορηγούς, την διοίκηση, τους φιλάθλους, του υποστηρικτές και τους συμπαίκτες που έμειναν δίπλα μας μέσα σε όλες τις αντιξοότητες και τις επιτυχίες των δύο σεζόν. Τουρκία, Γαλατά, πάντα θα είστε κομμάτι μου! Σας ευχαριστώ!».

Το ποστ του στο instagram

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ