Γκρέιντζερ : «Θα ήθελα να συνεχίσω στην Ισπανία, αλλά δεν κλείνω κάποια πόρτα»

Γκρέιντζερ : «Θα ήθελα να συνεχίσω στην Ισπανία, αλλά δεν κλείνω κάποια πόρτα»

Ο Ουρουγουανός γκαρντ αναφέρθηκε στην πιθανότητα να παραμείνει στην Μπασκόνια ή να ψαχτεί εκτός Ισπανίας για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, όμως επέστρεψε και αποτελεί έναν παίκτη που σίγουρα μπορεί να προσφέρει ποιότητα σε ομάδα που θέλει να είναι ανταγωνιστική στην Ευρωλίγκα. Ο λόγος για τον Τζέισον Γκρέιντζερ, ο οποίος πλέον δεν δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Μπασκόνια και τόνισε ότι θέλει να παραμείνει στην Ισπανία αλλά είναι ανοιχτός και σε κάθε άλλη πρόταση.

«Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάτι ξεκάθαρο, καθώς περιμένω την καλύτερη ευκαιρία, ώστε να νιώσω πάλι παίκτης. Θα ήθελα να συνεχίσω στην Ισπανία, αλλά δεν κλείνω κάποια πόρτα», δήλωσε αρχικά ο Ουρουγουανός γκαρντ, για να συνεχίσει:

«Είναι νωρίς ακόμη. Θα προσπαθήσω να βρω μία ομάδα που θα με εμπιστευτεί για τις ικανότητές μου. Στο μεταξύ, συνεχίζω τη δουλειά. Όταν έρθουν οι προτάσεις, θα κάτσω και θα αναλύσω την καλύτερη και πιο ενδιαφέρουσα προσφορά. Ανυπομονώ να αγωνιστώ στο υψηλό επίπεδο, αλλά μετά τόσο καιρό με τους τραυματισμούς, θέλω να παίξω. Θα δούμε τι θα γίνει μέσα στις επόμενες εβδομάδες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ