Τζένκινς : «Υπόσχομαι στους φίλους του Ολυμπιακού, ότι θα κάνω τα πάντα για αυτούς»

Τζένκινς : «Υπόσχομαι στους φίλους του Ολυμπιακού, ότι θα κάνω τα πάντα για αυτούς»

Τα πάντα για τους φίλους του Ολυμπιακού υποσχέθηκε πως θα κάνει ο Τσαρλς Τζένκινς, σε συνέντευξη που έδωσε σε σερβικό Μέσο.

Για το καινούριο του ξεκίνημα στον Ολυμπιακό, μίλησε σε σερβική ιστοσελίδα ο Τσαρλς Τζένκινς.

Συγκεκριμένα, ο νέος γκαρντ των ερυθρολεύκων σε συνέντευξη που έδωσε στο novosti.rs, μίλησε για τα κίνητρά του, τον ρόλο του στους Πειραιώτες, αλλά και τη χώρα μας.

Αναλυτικά:

«Το μεγαλύτερο κίνητρο μου τώρα είναι να κερδίσω τον τίτλο της Ευρωλίγκας, μέχρι το τέλος της καριέρας μου. Το λέω αυτό για τον εαυτό μου, χωρίς καμία πίεση στον Ολυμπιακό. Τα τρόπαια είναι κάτι για το οποίο προσπαθώ και αυτό θέλουν όλοι. Κανείς δεν βγαίνει στο γήπεδο απλά για να παίξει, αλλά για να κερδίσει. Μπορώ να υποσχεθώ στους οπαδούς του Ολυμπιακού, ότι θα δουν κάποιον που αγωνίζεται μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και που θα κάνει τα πάντα για αυτούς.

Δεν έρχομαι ως σούπερ σταρ, αλλά ως μέρος ενός «παζλ», ώστε παίκτες όπως ο Παπανικολάου και ο Σπανούλης να έχουν περισσότερο χρόνο να ξεκουραστούν.

Επιπλέον, απενεργοποίησα τα social media μου, για να μην σπαταλήσω χρόνο διαβάζοντας διάφορα σχόλια. Το μόνο που εστιάζω είναι το γήπεδο και η δουλειά μου. Η Ελλάδα είναι μια υπέροχη χώρα, θέλω να αποδείξω πράγματα και να μείνω εκεί λίγο περισσότερο.»

Θανάσης Ρενδούμης

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ