Λαπροβίτολα : «Προς το παρόν είμαι παίκτης της Ρεάλ, αλλά…»

Λαπροβίτολα : «Προς το παρόν είμαι παίκτης της Ρεάλ, αλλά…»

Ο Νικολάς Λαπροβίτολα απέφυγε να μιλήσει για το μέλλον του, τονίζοντας πως προς το παρόν είναι παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο άφησε ανοιχτή την πόρτα για τον Παναθηναϊκό.

Ο Νικολάς Λαπροβίτολα είναι ο Νο. 1 μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού για να καλύψει τη θέση «1» με τους πράσινους να προσπαθούν να αποσπάσουν το «ναι» του Αργεντινού γκαρντ, εφόσον αυτός μείνει ελεύθερος από τη Ρεάλ.

Ο έμπειρος γκαρντ της βασίλισσας μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αργεντινής, αποφεύγοντας να πει κάτι επί της ουσίας για το μέλλον του, ενώ ξεκαθάρισε μεταξύ άλλων πως προς το παρόν ανήκει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Βέβαια, με τις δηλώσεις του άφησε ανοιχτή την πόρτα για το μέλλον του και τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως στους μερένχες δεν παίζει ιδιαίτερα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Προς το παρόν, είμαι παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό που μπορώ να πω σήμερα είναι ότι υπάρχουν πολλές φήμες» ανέφερε χαρακτηριστικά σε ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε στην Αργεντινή, πριν προσθέσει ότι «η ζωή του αθλητή δεν είναι τόσο εύκολη, πήρα πολλά ρίσκα στην καριέρα μου. Υπέγραψα κάποια συμβόλαια στην καριέρα μου για τα λεφτά. Ό,τι κι αν έρθει, θα είναι για καλό, είτε πρόκειται να αλλάξω ομάδα είτε όχι. Είμαι σε ένα σπουδαίο σύλλογο, αλλά δεν παίζω πολύ. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Θα δούμε τι θα γίνει»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ