Σενγκέλια : «Με αυτόν τον τρόπο λύνω τα προβλήματά μου»

Σενγκέλια : «Με αυτόν τον τρόπο λύνω τα προβλήματά μου»

Για την ιδιοσυγκρασία του όταν δουλεύει και το τι πρέπει να βελτιώσει μίλησε ο νέος φόργουορντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Τορνίκε Σενγκέλια.

Για τον τρόπο που λειτουργεί σαν άνθρωπος μέσα και έξω από τα παρκέ, αναφέρθηκε ο Τορνίκε Σενγκέλια.

Συγκεκριμένα, ο νεοαποκτηθείς φόργουορντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας μίλησε στον θρύλο της VTB Ιτ Τζέι Ρόουλαντ για τα πράγματα που πρέπει ακόμα να βελτιώσει στο παιχνίδι του και για το πως προσπαθεί να επιλύσει τυχών προβλήματα που μπορεί να παρουσιάζονται.

«Νομίζω ότι το μεγάλο μου προσόν είναι ότι μπορώ να κάνω αρκετά πράγματα μέσα στο γήπεδο. Το διάβασμα και ο χειρισμός της μπάλας με βοηθούν αρκετά στο παρκέ. Ξέρω πως αν μου κάνουν διπλό μαρκάρισμα συνεχώς, δεν μπορώ να κάνω πολλά, δεν μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου. Γι’ αυτόν τον λόγο πρέπει να μάθω να δουλέυω με τη μπάλα, να ντριπλάρω σε υψηλό επίπεδο, να εξασκήσω το σουτ μου, να τρέχω στο γήπεδο αρκετά καλύτερα, να παίζω άμυνα σε πρώτο επίπεδο. Ξέρω ότι πρέπει να κάνω και θα δουλέψω γι’ αυτό.»

«Για μένα το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να είσαι διατεθειμένος να δουλέψεις, χωρίς συναισθήματα, να είσαι ήρεμος. Πρέπει να αναγνωρίζεις ποιο είναι το πρόβλημα. Μία που θα το αναγνωρίσεις και μία που θα το λύσεις. Θα πρέπει να μιλάς γι’ αυτό μαζί με τους συμπαίκτες σου. Και όταν τελειώσεις την συνομιλία θα πρέπει να πας και να το λύσεις. Οτιδήποτε λες, πρέπει να είσαι έτοιμος να το κάνεις. αλλιώς οι συμπαίκτες σου δεν θα σε ακολουθήσουν… Αυτός είναι ο τρόπος μου για να λύνω τα προβλήματα μου», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γεωργιανός πάουερ φόργουορντ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ