Ζαλγκίρις : Προς παραμονή και ο Ουόκαπ, θέλει Γκαρίνο

Ζαλγκίρις : Προς παραμονή και ο Ουόκαπ, θέλει Γκαρίνο

Η ομάδα του Κάουνας, μετά τις αποχωρήσεις, προχωρεί στις προσθήκες και τις παραμονές στο ρόστερ της, ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Στην μετά… καραντίνας εποχή, όπως είχαν τονίσει Μέσα της Λιθουανίας, η Ζαλγκίρις θα έριχνε το μπάτζετ της κατά 30% για την επόμενη σεζόν. Με τα γήπεδα κλειστά, οι Λιθουανοί έχουν τεράστιο οικονομικό πρόβλημα καθώς θα χάσουν τεράστια έσοδα από τα εισιτήρια που θα χαθούν. Η Ζαλγκίρις είχε πολλές αποχωρήσει, προχώρησε όμως στην απόκτηση του Λοβέρν και στην παραμονή του Χέιζ.

Από την μεριά τους, οι Λιθουανοί έχουν δύο ακόμα υποθέσεις που τους απασχολούν. Η πρώτη είναι η παραμονή του Τόμας Ουόκαπ. Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος εξετάστηκε και από τον Ολυμπιακό, έχει μία ρήτρα που φτάνει τις 170 χιλιάδες δολάρια. Για να μπορέσει κάποιος να τον αποκτήσει θα πρέπει να καταβάλει αυτό το ποσό, με πηγές από την Λιθουανία να τονίζουν ότι η Χίμκι τελικά δεν θα ενδιαφερθεί για να τον κάνει δικό της. Εάν μέχρι σήμερα (20/7) δεν κινηθεί κάποια ομάδα, τότε θα παραμείνει κάτοικος Κάουνας στη νέα προσπάθεια που γίνεται από την διοίκηση με τον Μάρτιν Σίλερ.

Δεν είναι όμως μόνο οι παραμονές που ενδιαφέρουν τους Λιθουανούς, είναι και οι προσθήκες. Η Ζαλγκίρις κοιτάει την περίπτωση του Πατρίτσιο Γκαρίνο, ο οποίος τα προηγούμενα τρία χρόνια στην Μπασκόνια. Όπως όλα δείχνουν οι δρόμοι του με τους Βάσκους θα χωρίσουν και ήδη εξετάζεται σοβαρά από την λιθουανική ομάδα. Προέρχεται από τραυματισμούς όμως είναι παίκτης Ευρωλίγκας, ο οποίος μπορεί να σταθεί άνετα στο νέο εγχείρημα του καμαριού του Κάουνας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ