Κώστας Σλούκας : Έβαλε την υπογραφή στη μεγάλη επιστροφή – Και με… φωτογραφία

Κώστας Σλούκας : Έβαλε την υπογραφή στη μεγάλη επιστροφή – Και με… φωτογραφία

Η φωτογραφία-ντοκουμέντο με τους Αγγελόπουλους, από τις υπογραφές, ξεκίνησε την αντίστροφη μέτρηση για την ανακοίνωση

Η μεγάλη επιστροφή είναι γεγονός. Σε λίγες ώρες ο Ολυμπιακός θα ανακοινώσει και επίσημα τον Κώστα Σλούκα. Μία από τις κορυφαίες μεταγραφές στο ευρωπαϊκό μπάσκετ τη φετινή σεζόν. Μία επιστροφή που αλλάζει τα δεδομένα και κάνει πάλι τον Ολυμπιακό διεκδικητή ισάξιο των «πλουσίων» της Ευρωλίγκας, σε συνδυασμό με το υπόλοιπο ρόστερ που έχει δημιουργήσει ο σύλλογος.

Ο Κώστας Σλούκας, τη μεταγραφή του οποίου έχει αποκαλύψει εδώ και μήνες to10.gr, όταν όλοι… διέψευδαν και χρησιμοποιούσαν ανόητες δικαιολογίες, είναι και επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού. Πιο επίσημα δεν γίνεται.

Οπως φαίνεται και από τη φωτογραφία ντοκουμέντο, που διέρρευσε στα social media, ο Σλούκας έβαλε ήδη την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Και έβγαλε, μάλιστα και την καθιερωμένη φωτογραφία με τον Παναγιώτη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Εντός της ημέρας ο Ολυμπιακός θα ανακοινώσει και επίσημα τη μεγάλη επιστροφή. Μια ανακοίνωση που απλώς θα επιβεβαιώσει το προφανές. Το γνωστό. Το δεδομένο. Τη μεγάλη επιστροφή του Σλούκα στον Ολυμπιακό.

Δείτε τη φωτογραφία:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ